עלייה במשקל דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל דחוף
    מירית
    02/06/2009

שלום, אבקש עזרה דחופה כי אני בהיסטרייה!!!!
    הגובה שלי 1.69 התחלתי את ההריון 59 קילו
    אני בשבוע 30+5 ימים אתמול הייתי אצל הרופא נשים בערכת משקל ראשונה ברוך השם הכל בסדר העובר שוקל 1675 קילו
    ואני שוקלת עכשיו 70 קילו.
    נרה לי שעליתי המון!!!!!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות אי גם לא רוצה לפגוע בתינוק.
    אשמח לשמוע חוות דעת אם אני צריכה דיאטה או שהעליה תקינה.
    הרופא נשים שלי אומר שהעליה תקינה.
    אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל דחוף

הוספת תגובה

• מירית שלום

נועה הופ
    02/06/2009

הריון זה לא זמן לדיאטות אם כי את בהחלט יכולה לנסות לשמור על המשקל. לא עלית המוןןןןןן אבל את מעט חורגת הממלצות לעלייה במשקל.
    יתכן והעלייה גם נובעת מצבירת נוזלים ולכן חשוב לבדוק זאת. בכל מקרה השתדלי לשים לב למה שאת אוכלת וותרי על מזונות מיותרים כגון נישנושים, שתייה מתוקה, עוגות, עוגיות, שוקולדים, חטיפים, הגבילי פירות ל- 2 יח' ביום כי הם עתירי סוכר השתדלי לאכול דל שומן ולא מזונות מטוגנים. ואני מאמינה שזה יהיה יותר בסדר.
    הכוונה יותר אישית תוכלי לקבל אצל דיאטנית שתוכל להרכיב לך תפריט אישי עם כמות קלוריות מומלצת ואף תוכל לבצע מעקב על המשקל על מנת לראות שהוא מתייצב.
    אשמח לעזור אם תרצי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו