עלייה מהירה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה מהירה במשקל
    חגית
    07/06/2009

שלום, אני בשבוע 15 בהריון. לפני ההריון שקלתי 64 ועכשיו שוקלת קצת פחות מ-67. הבעיה היא שאת כל המשקל עליתי בחודש האחרון, כי חזרתי לאכול נורמאלי אחרי שהבחילות התפוגגו... (האחות שעוקבת אחרי ההריון אמרה לי שזו עליה מהירה מדי). אני אוכלת בסה"כ תפריט די מאוזן לדעתי: כוס קורנפקס עם חלב בבוקר, סנדוויץ עם ריבה לארוחת עשר, פרי, יוגורט, סלט ופחמימה בארוחת צהריים, פרי ומוצר חלב לאחה"צ וארוחת ערב בשרית עם מנת ירקות וסלט). אני מרשה לעצמי מיני-מקופלת אחת ביום-יומיים, אם אני מרגישה צורך ב"זריקת אנרגיה" באמצע היום.
    האם באמת העליה במשקל שלי בעייתית? (עלי לציין שאני שומרת על המשקל הזה די יציב בשבוע-שבועיים האחרונים. כלומר, עליתי כמעט בבת אחת 2 ק"ג סביב שבוע 12, ומאז העליה איטית וכמעט לא מורגשת). האם עלי לשנות את הרגלי האכילה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה מהירה במשקל

הוספת תגובה

• עלייה מהירה במשקל

רויטל בן שושן
    08/06/2009

שלום חגית,
    למרות שהעלייה במשקל הייתה בחודש האחרון היא עדיין תקינה וזאת גם בשל ההאטה בקצב.
    התפריט שלך מגוון ומאוזן כך שאני לא רואה צורך בלשנות אותו.
    במידה וקצב העלייה במשקל ימשיך להיות מהיר אולי יש צורך בלשנות את הכמויות שאת אוכלת
    קצב העלייה שלך בחודשים הבאים בהריון צריך להיות כ-400 גר לשבוע, בהנחה שהתחלת את ההריון במשקל תקין (לא ציינת את הגובה שלך)
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו