בחילות בשבועות הראשונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות בשבועות הראשונים
    יסמין
    08/06/2009

שלום רב,
    שמי יסמין ואני בשבוע 7...
    ממש מהשבועות הראשונים אני סובלת מבחילות נוראיות כל היום. מה שקורה זה שאני לא יכולה לאכול כלום... כל מה שאני מכניסה לפה אני אח"כ מרגישה רע...
    אז מצד אחד אני ממש בצום לפעמים חצי יום ולפעמים יום שלם של רק נוזלים (גם זה בקושי) אבל למחרת או בערב אני פשוט לא יכולה להפסיק לאכול ...
    או שאני לא יכולה לאכול כלום או שאני פשוט אוכלת את כל המקרר...
    מה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות בשבועות הראשונים

הוספת תגובה

• בחילות בהריון

רויטל בן שושן
    09/06/2009

שלום יסמין,
    למרות הקושי את חייבת לאכול משום שכשאת לא אוכלת את רק מגבירה את תחושת הבחילה.
    זה לא חייב להיות הרבה אבל לפחות משהו קטן בכל פעם על פני היום. אפילו כמה ביסים כל שעה - שעתיים. זה גם ימנע את התקפי הרעב ביום למחורת.
    מאכלים יבשים, קרים, דלי שומן ובטעם ניטרלי יכולים לעזור, לדוגמה: צנימים, קרקרים, בייגלה, קורנפלקס, יוגורט, פירות.המנעי ממאכלים שגורמים לך לבחילה, מריחות לא נעימים ומשתיית קפה ואפילו קולה ותנסי להתנחם בכך שהבחילות אמורות לעבור בסביבות שבוע 14
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו