חוסר תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תאבון
    לירון
    09/06/2009

שלום
    אני בשבוע 27 להריוני הראשון. משקלי לפני ההריון 56 ועכשיו 62, גובה 164.
    ולאחרונה חלה ירידה משמעותית בתאבון שלי עד כדי היגעלות מאוכל. אין לי בחילות, פשוט כמעט כל דבר שאני אוכלת או רוצה לאכול עושה לי רע מלבד דברים קרים כגון פירות, ארטיקים או פופאייסים... מה לעשות? לאכול בכח?
    לפי חישוביי אני מגיעה לכ-1000 קקל ביום אך איני יורדת במשקל. האם מצב זה עלול לפגוע בעובר?
    תודה רבה,שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תאבון

הוספת תגובה

• חוסר תיאבון

רויטל בן שושן
    10/06/2009

שלום שני,
    קורה בהריון שאין תיאבון ומעדיפים מאכלים כאלה על אחרים אך את צריכה לדאוג כי גופך מקבל את כל מה שהוא צריך גם עבורך וגם עבור התפתחות תקינה של העובר. עד כה העלייה במשקל תקינה אך תפריט של 1000 קלוריות ממתוקים ביום לא עונה על הצרכים התזונתיים שלך ושל תינוקך.
    את חייבת לשלב במהלך היום גם דברי חלב- תנסי יוגורטים או קורנפלקס עם חלב, גבינות או כל דבר שיותר מסתדר לך. אם כבר גלידות אז עדחף לא יותר מפעם ביום ועדיף לבחור כאלה שעשירות יותר בסידן ופחות בשומן. אם יותר קל לך עם דברים קרים את יכולה לאכול סלט ירקות עם גבינות, טונה, ביצה, חזה עוף... האם את מקפידה לשתות- מים? חשוב לשים לב לכמות מספקת של מים בימים חמים שכאלה אך לא על חשבון האוכל.
    למרות הקושי את חייבת להקפיד לאכול מאוזן ויותר מגוון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפריט שלי...

לירון
    10/06/2009

אני שותה כ- 2.5-3 ליטר מים ביום ולגבי האוכל: בבוקר אני אוכלת פרוסת לחם מלא עם מריחה של גבינה, בצהריים אני משתדלת לאכול סלט עם גבינה בולגרית 5% (100 גרם בערך) או קופסאת טונה או ביצה ובערב שוב סלט קטן עם גבינה/ קוטג' ובין הארוחות פירות, 1-2 קרטיבים ביום ולעיתים רחוקות מנת גלידה. בערב שבת אני אוכלת בדרכ מנת דג וביום שבת מנת עוף. השאלה היא האם זה מספיק? אני אוכלת מעט פחמימות וחלבונים...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו