הריון שבוע 9 +3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שבוע 9 +3
    כאתיה
    16/06/2009

אני בהריון שני בשבוע 9 פלוס ארבע ימים.
    יש לי כל הזמן בחילות ואני מרגישה רעבה כל הזמן ואם אני לא אוכלת אני מתחילה להקיא .

אז אני אוכלת הרבה ועד עכשיו עליתי 2.5 קילו .

לפני ההריון שקלתי 69.5 קילו וגובהה 171.

אני לא שולטת בעצמי מה לעשות והאם העליה של 2.5 מוגזמת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שבוע 9 +3

הוספת תגובה

• רורו שלום

נועה הופ
    17/06/2009

עלייה של של עד 2 קילו לטרימסטר ראשון נחשבת תקינה אך עדיין לשבוע ההריון שלך ולמשקל ההריון ההתחלתי שלך את צריכה לשמור ולהשתדל לנסות לשלוט כמה שיותר באכילה.
    מצב של בחילות הוא לא פשוט כי אכן לא ניתן לאכול כל דבר ובד"כ מבססים את התזונה על הרבה מאוד פחמימות כי הן מתעכלות ומתפרקות מהר ובקלות וגם מעלות את רמת הסוכר בדם שזה עוזר להעביר את הבחילה.
    השתדלי לא לאכול מתוקים או לשתות שתייה מתוקה התורמת הרבה מאוד קלוריות ולאכול ארוחות קטנות ומפוזרות לאורך פני היום המכילות פחמימה כמו לחם, אורז, פסטה, תפו"א, פירות.
    אם קשה לך לאכול בשר ודגים נסי לאכול מוצרי חלב וביצים שיספקו לך חלבונים וגם יתרמו יותר לתחושת השובע. מקווה ששלב זה יחלוף במהרה על מנת שהרגלי האכילה יחזרו למוטב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו