מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרדתאיה22/08/2007
שלום רב,
אני כשלושה חודשים לאחר לידה וירדתי די יפה במשקל. אך מה שמטריד אותי זה הבטן שלא יורדת אני לא אוכלת המון ועושה הליכות כל יום חצי שעה אך עדיין הבטן כמו שהיא מה אתן מציעות לי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את מניקה?
ורד לב22/08/2007יהיו המלצות שונות לאם מניקה ולאם שאינה מניקה.
בכל אופן, פעילות גופנית צריכה להיות בהתאם לכוחותייך ולמצבך עכשיו.
משערת שישנם תרגילי בטן שאת כן יכולה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה שלום רב !
נועה הופ23/08/2007הבטן אחרי לידה מהווה מטרד לנשים רבות !
אבל צריך לקחת בחשבון הרבה דברים למה היא נוצרה ולמה היא עדיין לא יורדת ראשית הגוף לכשלעצמו משתנה בהריון שזה אומר שחלק מהרקמות הנמצאות בבטן משנות את הפרופורציה שלהן.
בעקבות ההריון השרירים בבטן מתארכים ואחרי ההריון הבטן נראת רפויה מישום שריקמת השריר רפויה יותר ורקמת השומן מתמלאת בבטן בירכיים ובחזה על מנת לספק מקור אנרגיה להנקה.
המון דברים יכולים להשפיע על הישארותה של הבטן דבר ראשון האם את מניקה . כל עוד את מניקה
אחוזי השומן בגוף יהיו גבוהים יותר ויותר שומן יתרכז באיזורים המעצבנים הללו.
דבר שני לא יזיק להתחיל לבצע פעילות גופנית מחטבת שתעבוד על שרירי הבטן, שרירי הגב והיציבה . מומלץ מאוד לשלב זאת עם פעילות אירובית כלשהי.
פעילות אנאירובית עובדת על השרירים ופעילות אירובית עובדת על ריקמת השומן ומאיצה את שריפתה. מומלץ להמשיך ולאכול תזונה נכונה ואוכל בריא ולאט לאט המצב יחזור לקדמותו
רק להיות סבלנית לפעמים זה לוקח זמן.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457
www.dietnoa.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרופו הנקה והיקפים
ורד לב23/08/2007נמצא כי נשים מניקות יכולות להוריד מהר יותר וביתר יעילות את אותם היקפים, כמו ירכיים, בטן, ישבנים. זאת משום שהשומן המרוכז במקומות הללו מהווה באופן ביולוגי "חגורת הנקה"- מאגר המיועד לספק אנרגיה זמינה לאישה המניקה.
תחשבו על זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)