לרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרדת
    איה
    22/08/2007

שלום רב,

אני כשלושה חודשים לאחר לידה וירדתי די יפה במשקל. אך מה שמטריד אותי זה הבטן שלא יורדת אני לא אוכלת המון ועושה הליכות כל יום חצי שעה אך עדיין הבטן כמו שהיא מה אתן מציעות לי לעשות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרדת

הוספת תגובה

• האם את מניקה?

ורד לב
    22/08/2007

יהיו המלצות שונות לאם מניקה ולאם שאינה מניקה.

בכל אופן, פעילות גופנית צריכה להיות בהתאם לכוחותייך ולמצבך עכשיו.
    משערת שישנם תרגילי בטן שאת כן יכולה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה שלום רב !

נועה הופ
    23/08/2007

הבטן אחרי לידה מהווה מטרד לנשים רבות !
    אבל צריך לקחת בחשבון הרבה דברים למה היא נוצרה ולמה היא עדיין לא יורדת ראשית הגוף לכשלעצמו משתנה בהריון שזה אומר שחלק מהרקמות הנמצאות בבטן משנות את הפרופורציה שלהן.
    בעקבות ההריון השרירים בבטן מתארכים ואחרי ההריון הבטן נראת רפויה מישום שריקמת השריר רפויה יותר ורקמת השומן מתמלאת בבטן בירכיים ובחזה על מנת לספק מקור אנרגיה להנקה.
    המון דברים יכולים להשפיע על הישארותה של הבטן דבר ראשון האם את מניקה . כל עוד את מניקה
    אחוזי השומן בגוף יהיו גבוהים יותר ויותר שומן יתרכז באיזורים המעצבנים הללו.
    דבר שני לא יזיק להתחיל לבצע פעילות גופנית מחטבת שתעבוד על שרירי הבטן, שרירי הגב והיציבה . מומלץ מאוד לשלב זאת עם פעילות אירובית כלשהי.
    פעילות אנאירובית עובדת על השרירים ופעילות אירובית עובדת על ריקמת השומן ומאיצה את שריפתה. מומלץ להמשיך ולאכול תזונה נכונה ואוכל בריא ולאט לאט המצב יחזור לקדמותו
    רק להיות סבלנית לפעמים זה לוקח זמן.

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    0546844457
    www.dietnoa.com

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרופו הנקה והיקפים

ורד לב
    23/08/2007

נמצא כי נשים מניקות יכולות להוריד מהר יותר וביתר יעילות את אותם היקפים, כמו ירכיים, בטן, ישבנים. זאת משום שהשומן המרוכז במקומות הללו מהווה באופן ביולוגי "חגורת הנקה"- מאגר המיועד לספק אנרגיה זמינה לאישה המניקה.
    תחשבו על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו