עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    ורד
    16/06/2009

אני בשבוע 15+2 בת 40 גובה 165 בתחילת ההריון שקלתי 56 ק"ג עכשיו המשקל עומד על 62.5 האחות אמרה שזה לא נורמלי מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• ורד שלום

נועה הופ
    17/06/2009

אכן העלייה במשקל היא גבוהה ומעבר לנורמה. עלייה תקינה לטירמסטר ראשון היא עד 2 קילו ומעבר לזה עלייה של 0.4 גרם - 0.5 גרם ממוצע לשבוע.
    השינוי תלוי בך , אני מאמינה שאת אוכלת כמויות אוכל יותר גדולות ממה שהיית רגילה. אני יודעת שלפעמים המצב יכול להיות קצת מורכב כי לפעמים יש בחילות והקאות שגורמות לנו אף לאכול יותר אבל לפעמים זה סתם חזירות ותחושה של אני יכולה להרשות לעצמי כי אני בהריון.
    עליך לקצץ את המתוקים, מאפים משמינים, שתייה מתוקה, 2-3 פירות ביום (כולל אבטיח, מלון וענבים ),חטיפים, אוכל מטוגן ושמן. לאכול מסודר 3 ארוחות עיקריות + 2 ארוחות ביניים לאכול אוכל משביע וארוחה חמה בצהריים לשלב יותר ירקות שהם דלים בקלוריות, ולאכול מכל אבות המזון בצורה מאוזנת.
    במידה ואת רואה כי העלייה ממשיכה בקצב כזה הייתי פונה לדיאטנית לצורך בניית תפריט מתאים וגם לצורך מעקב.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו