רעב בתחילת ההיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב בתחילת ההיריון
    יעל
    16/06/2009

שלום אני בהיריון ראשון 6 שבועות + משקל 54 גובה 160 הבעייה שאני כל הזמן מרגישה רעב ואוכלת מהבוקר עד השינה היד בפה בבוקר יש לי בחילה והבחילה ממשיכה עד שאני אוכלת ואם לא אז מתחילה להקיא
    האם זות הרגשה טבעית ומה שאני מרגישה נורמלי בשלב כזה בהיריון ?
    האם זות הרגשה חולפת שאני מסיימת השליש הראשון ?
    כמה ממולץ לעלות במשך כל ההיריון ואם משקלי תקין ?
    אודה על תשובה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעב בתחילת ההיריון

הוספת תגובה

• יעל שלום

נועה הופ
    17/06/2009

התחושות שאת מתארת טבעיות לחלןטין ומואד אופייניות הריון. בטרימסטר הראשון ישנו רעב מוגבר גם בגלל כל השינויים ההורמונאלים החלים בגוף והבחילות אכן אופייניות יותר לשעות הבוקר וכפי שאת מציינת מחמירות במידה ולא אוכלים מישום שחלק מהסיבה להן זה ירידה ברמות הסוכר בעיקר אחרי צום הלילה ובכלל בהריון שרמות הסוכר נמוכות יותר כי הגוף מעביר חלק ממנו לעובר.
    עלייך להשתדל לא להתפתות למזונות עם סוכרים פשוטים כדון שוקולדים , עוגות עוגיות מיצים.. שאומנם ישפרו את הרגשתך ויעלו את הסוכר אך גם יתרמו הרבה קלוריות וקילוגרמים מיותרים.
    נסי לאכול פחמימות מורכבות כגון לחם, פסטה, אורז, תפוחי אדמה, תירס, דגני בוקר, פירות , נסי לאכול לעיתים תכופות ארוחות קטנות. אכילי 3 ארוחות מסודרות ועוד ארוחות ביניים כגון פרי חטיף אנרגיה קורנפלקס עם חלב , הארוחות הקטנות ימנעו מרמת הסוכר לרדת ואז תחושת הבחילה תשתפר. מעב לזה ניתן להיעזר בגינגר ( יש גם בכמוסות ) וגם ליטול מולטיויטמין ביום שחלק מהויטמינים שיש בו גם יכולים לעזור.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו