מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל עודף ועלייה גבוהה במשקלמיכאלה17/06/2009
אני בת 29, גובהי 1.65 ובדרך כלל אני שוקלת כ-60 ק"ג.
בגלל הריון שנפל לפני מספר חודשים נכנסתי לדכאון די עמוק ועליתי בחודשיים למשקל של 72ק"ג(ראוי לציין שמאז ומתמיד אני יויו במשקל ונעה וזעה בין משקל של 58-65 בהתאם לעונות השנה.
אני כיום בהריון בשבוע 15+4 ועליתי עד כה 4.5 ק"ג.
ראשית, רציתי לדעת אם העלייה גבוהה מדיי כי הרופא שלי טוען שכן ובנוסף, האם אני יכולה לאכול תפריט דיאטה של 1500 כדיי לרדת קצת במשקל?
יש לי כעת מאגרים לא קטנים ואני מאוד מאוד לא מרוצה מעצמי ורוצה לרדת קצת במשקל.
אודה מאוד מאוד לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי שלום
נועה הופ17/06/2009ראשית צר לי לשמוע על החוויה הלא נעימה שקרתה לך ואני מקווה שבעזרת השם הכל יהיה בסדר הפעם.
על אף שהתחלת את ההריון בעודף משקל עדיין לא מומלץ לבצע דיאטת הרזייה בהריון. את כמות הקלוריות המתאימה לך רצוי לקבוע באופן אישי על ידי דיאטנית שתתאים לך תפריט אישי.
בד"כ ההנחיה היא לא להפחית מ- 1800 קלוריות בהריון.
בכל מקרה העליית משקל עד כה היא גבוהה מהרצוי ולכן אני חושבת שכדאי לשקול לפנות לעזרה מקצועית כי אף על פי הרצון לאכול פחות אני מאמינה שבפועל זה קצת קשה ליישום לאור העלייה הגבוהה בהמשקל.
אשמח לעזור לייעץ אם תרצי הכוונה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)