נשירה איומה,בהריון,מה ניתן לקחת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה איומה,בהריון,מה ניתן לקחת?
    אני
    19/06/2009

בס"ד
    שלום רב,,
    אני בשבוע 21+ הריון תאומים אוכלת מכל אבות המזון כולל ויטמנים ברזל ,ויטמין פנטאל,אלפסה אומגה וחומצה פולית ושותה 3 ליטר מים .

הבעיה שלי :בד"כ יש לי שיער ארוך תלתלים נפוחים(סגנון ריטה בעבר),ואכן היתי סובלת מנשירה נורמאלית ,אך עכשיו שאני בהריון ברוך השם,יש לי נשירה איומה ביותר ,במיוחד במקלחת :
    אני מסתרקת ובהלם ממה שאני רואה כמות אדירה של שיער בפרט במסרק שלי ,אני חופפת פעם בשבוע.
    ידוע לי כי אבץ עלול לעזור?מה עלי לאכול טבעי וכמות כדי לתרום למצב--וכמובן לא להזיק לילדים היקרים בבטן,
    או איזה ויטמין אפשר לקחת ?או להגדיל כמות ברזל..

ועוד שאלה:קראתי מאמרים שלך פה,והבנתי כי צריך לשטוף פרות ,מה לגבי אבטיח שאני מאוד אוהבת ומלון?

ולגבי בשר :אני מאוד חוששת אחרי שקראתי לאכול בשר,,כי אין לדעת האם החיידק מצוי בו עדין,,עדיף ךהימנע מהבשר ,,בפרט במסעדות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    20/06/2009

לגבי הנשירת שיער עליך לפנות לרופא הנשים. יתכן ומדובר במחסור תזונתי של ברזל, אבץ... צריך לבדוק בדיקת דם מקיפה לויטמינים ומינראלים כגון אבץ, מגנזיום ( אם כי רמתם בדם לא תמיד משקפת מחסור אם יש ) ברזל, פריטין, חומצה פולית, ויטמין B12 ואז והחליט על תוסף אם בכלל.
    לגבי אבטיח ומלון ברור שאין צורך לשטוף .. את שאר הפירות יש צורך לשטוף בסבון לפני ( ביוחד אם זה פרי שנאכל עם קליפה) לגבי בשר אני לא רואה בעייה אלא אם כן לא בושל כמו שצריך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו