עצירה בעלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירה בעלייה במשקל
    אמא של :-)
    21/06/2009

אני בשבוע 26+4, בשלושת השבועות האחרונים לא עליתי במשקל כלל (עליתי כחצי ק"ג וירדתי אותו). לדעתי הדבר קשור בצמצום במתוקים ושמירה לא לאכול בלילה. אני אוכלת 2 ארוחות מלאות ובערב אוכל קל בלבד, בין לבין פירות ופירות יבשים. בעלי מוטרד מכך שאין עליה במשקל ולכן אני כותבת כאן.... יש לציין שמתחילת ההריון עליתי 8 ק"ג, את רובם בחצי הראשון של ההריון, שהתאפיין בבחילות ותאבון מוגבר. האם באמת יש סיבה לדאגה אם העליה במשקל נעצרת? או שאפשר דווקא לשמוח על כך שהתאבון המוגבר נעלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירה בעלייה במשקל

הוספת תגובה

• עצירה בעלייה במשקל

רויטל בן שושן
    23/06/2009

שלום לך,
    למרות אי העלייה במשקל, נשמע כי את אוכלת בסדר...
    לא ציינת את הגובה והמשקל ההתחלתי שלך אך במידה והתחלת את ההריון במשקל תקין אז עד כה העלייה במשקל שלך תקינה.
    טוב שצמצמת את צריכת המתוקים אך אין שום בעייה לאכול בלילה במיוחד אם ארוחת הערב הייתה מוקדמת ואת הולכת לישון לפחות שעתיים אחריה- יכולה פרי נוסף, יוגורט, פרוסת לחם עם מריחה.
    לא הייתי נלחצת מהמצב אך מציעה לך להמשיך לעקוב ולהגיע אל האחות לשקילה נוספת למעקב.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו