משקל לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל לאחר לידה
    יעלי
    23/06/2009

הי. אני לא בטוחה שהשאלה היא במקום הנכון כי אני כבר לא בהריון, אבל אני מקוה שתוכלו לייעץ לי בכל זאת.
    אני בת 27, גובה 1.70, לפני ההריון שקלתי 60 ק"ג. במהלך ההריון עליתי 9 ק"ג. מאז הלידה, שהיתה לפני 9 חודשים אני יורדת במשקל ועכשיו אני שוקלת 52 ק"ג. אציין כי הנקתי עד לפני חודש, אז אולי זה קשור, אבל מצד שני בחודש האחרון שבו לא הנקתי כלל ירדתי עוד קילו. אני מתחילה לדאוג שאולי הירידה הזו לא תקינה. האם יש לכם מושג אם זה קשור להנקה, ואולי זה בכלל בסדר לרדת ככה במשקל? תודה- יעלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל לאחר לידה

הוספת תגובה

• משקל לאחר לידה

רויטל בן שושן
    24/06/2009

שלום יעלי,
    בוודאי שיש קשר בין הנקה וירידה במשקל הרי לגוף יש הוצאה אנרגטית גבוהה יותר בשל כך.
    אם אני מעריכה נכון אז לאחר הלידה ירדת כ-12 ק"ג ב9 חודשים שזהו קצב ירידה תקין אך כרגע את צריכה לשים לב כי המשקל בו את נמצאת הוא גבולי ולא כדאי לך להמשיך לרדת מתחת לזה.
    אל תשכחי שחם מאוד ולכן גם ללא הנקה עם אותו התפריט את יכולה להמשיך לרדת..
    מה שאת יכולה לעשות בכדי למנוע את המשך הירידה זה פשוט להוסיף אוכל לתפריט שלך- לדוגמה: פירות, יוגורטים, אגוזים, פירות יבשים מיצי פרי ועוד... בין הארוחות... או להגדיל את הארוחות שאת כבר אוכלת.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו