מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה בתצילי26/08/2007
היי,
אני אחרי 2 לידות של בנים, הפעם אני מאוד מאוד רוצה בת. מה אני יכולה לעשות עם התזונה בשביל שתצא לי בת? כמה זמן לפני שאני מנסה להיכנס להריון אני צריכה להתחיל לשנות את התזונה שלי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי צילי
נועה הופ27/08/2007בכדי "להשיג" בת בהריון הבא יש כמה דברים שיכולים לעזור אבל את חייבת לזכור ששום דבר לא מבטיח זאת, ולא מדובר כאן בהצלחות של 100% .
לגבי הסביבה הנרתיקית. בכדי להשיג בנות רצוי שיהיה בנרתיק סביבה חומצית ולא סביבה בסיסית ( הזרעונים הגבריים שורדים פחות טוב בסביבה חומצית ) אפשר להגדיל עוד יותר את הסביבה החומצית על ידי שטיפת הנרתיק עם מי חומץ ( 2 כפות חומץ לליטר מים או לקנות תכשיר מוכן לשטיפה ) רצוי לקיים יחסי מין לפני מועד הביוץ ולא במועד הביוץ עצמו ( כי זרעונים נקביים שורדים יותר זמן בנרתיק) ורצוי לפלוט את הזרע כמה שניתן קרוב לפתח הנרתיק. נשים שלוקחות כדורי איקקלומין בגלל בעיות ביוץ מעלות את סיכוייהן להולדת בת ב- 10% יותר מהממוצע !
לגבי הרכב המזון :
יש האומרים כי מזונות עשירים במגנזיום ובסידן גורם להולדת בנות ומזון העשיר באשלגן ונתרן גורם להולדת בנים. הדיאטה מיועדת לאישה בלבד.
בגדול בדיאטה ללבנות יש להמעיט : במלח, קופסאות שימורים, גבינות מלוחות וקשות, מזון מעובד, דגים מעושנים, חטיפים מלוחים, רטבים, פיצוחים, קפה, תה.
להרבות במוצרי חלב כי הם מכילים הרבה סידן אבל בגבינות רכות ויוגורטים , ביצים, עוף, דגים טריים
הרשימה היא עוד ארוכה .
אני ממליצה לך להעזר בספר "המדריך הישראלי להריון ולידה" של ד"ר עמוס בר וטלי רוזין משם כתבתי את הדברים.
אל תשכחי שהדברים לא מוכחים חד משמעית אבל הם לא יכולים להזיק !
מאחלת לך בהצלחה
נועה הופ
דיאטנית קלינית
www.dietnoa.com
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)