עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    לירון
    06/07/2009

שלום
    אני נמצאת בשבוע 28 להריוני, התחלתי את ההריון 58 ק"ג ועד כה העלתי10 קילו בכל אתר שבדקתי נכתב שעליתי מעט מן המשקל הרצוי, יש לי עוד 3 חודשים ואני פוחדת לעלות כל"כ הרבה כי בהריון הקודם עליתי 23 ק ועשיתי דיאטה אחרי הלידה כדי להוריד ובהשוואה להריון הקודם עליתי פחות הפעם אבל עדיין זה יותר מהמשקל שאני אמרוה לעלות, מה אני אמורה לעשות לא רוצה להגיע למשקל עודף כמו אז ואני לא אוכלת הרבה
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

רויטל בן שושן
    07/07/2009

שלום לירון,
    לא ציינת את גובהך אך אם אני מניחה שהתחלת את ההריון במשקל תקין אז דווקא עלית קצת יותר מהמלצה עד כה. אני מבינה את החשש שלך מעלייה במשקל לאור העלייה בהריון הקודם אך עלייך להבין שעליה במשקל היא חלק מההריון והכי חשוב כרגע זה שתאכלי בריא וטוב.
    בהנחה שהתחלת את ההריון במשקל תקין העלייה במשקל צריכה להיות בהמשך כ400 גר' לשבוע.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לירון
    08/07/2009

שקלתי לפני ההריון 58 וגובהי 1.67
    אני לא ממש אוכלת מסודר ואני פוחדת שבשלושת החודשים שנותרו אני אעלה הרבה מאוד. כמה למעשה אמורים לעלות בהריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

רויטל בן שושן
    09/07/2009

התחלת את ההריון במשקל תקין ולכן ההמלצה לעלייה במשקל עבורך היא בין 11.5- 16 ק"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו