מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במשקללירון06/07/2009
שלום
אני נמצאת בשבוע 28 להריוני, התחלתי את ההריון 58 ק"ג ועד כה העלתי10 קילו בכל אתר שבדקתי נכתב שעליתי מעט מן המשקל הרצוי, יש לי עוד 3 חודשים ואני פוחדת לעלות כל"כ הרבה כי בהריון הקודם עליתי 23 ק ועשיתי דיאטה אחרי הלידה כדי להוריד ובהשוואה להריון הקודם עליתי פחות הפעם אבל עדיין זה יותר מהמשקל שאני אמרוה לעלות, מה אני אמורה לעשות לא רוצה להגיע למשקל עודף כמו אז ואני לא אוכלת הרבה
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל
רויטל בן שושן07/07/2009שלום לירון,
לא ציינת את גובהך אך אם אני מניחה שהתחלת את ההריון במשקל תקין אז דווקא עלית קצת יותר מהמלצה עד כה. אני מבינה את החשש שלך מעלייה במשקל לאור העלייה בהריון הקודם אך עלייך להבין שעליה במשקל היא חלק מההריון והכי חשוב כרגע זה שתאכלי בריא וטוב.
בהנחה שהתחלת את ההריון במשקל תקין העלייה במשקל צריכה להיות בהמשך כ400 גר' לשבוע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירון08/07/2009שקלתי לפני ההריון 58 וגובהי 1.67
אני לא ממש אוכלת מסודר ואני פוחדת שבשלושת החודשים שנותרו אני אעלה הרבה מאוד. כמה למעשה אמורים לעלות בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל
רויטל בן שושן09/07/2009התחלת את ההריון במשקל תקין ולכן ההמלצה לעלייה במשקל עבורך היא בין 11.5- 16 ק"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)