מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםבת 2607/07/2009
אתמול גיליתי לשמחתי הרבה שאני בהיריון,חודש ראשון שבוע 5 :) והשאלה שלי היא....
מה עושים עכשיו? לאן פונים?את מי שואלים?אני ממש לא יודעת והסביבה שלי עברה לידות ממש מזמן אז ככה שאין לי ממש את מי לשאול.
כמו כן,אני רוצה לשמור על המשקל ואני מתכוונת ללכת לתזונאית השאלה היא ממתי ?
דבר נוסף,אני שותה אומגה 3 קרוב לשנה והבנתי שיש אומגה להיריון,אני צריכה לקנות את האומגה ה'מיוחד' או שאני יכולה להמשיך להשתמש באומגה הרגיל?
אני מודה לכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון- מה עושים?
רויטל בן שושן08/07/2009שלום לך ומזל טוב,
מאוד פשוט: הרימי טלפון למוקד קופת החולים שלך והזמיני תור לרופא/ת נשים בקרבת ביתך, הוא/היא והאחיות שעובדות לצידו/ה כבר ינחו אותך לגבי המעקב, הבדיקות, התוספים וכ...
ממליצה לך לחפש כתבות העוסקות בהריון- ישנן המון על העובר, התזונה, הבדיקות וכ..
אם יש לך שאלות ספציפיות בתזונה נשמח לענות לך.
בכל אופן אם את אוכלת בריא ומגוון מכל קבוצות המזון אז אין צורך לעשות שינוי כרגע מבחינה תזונתית חוץ מכמה מזונות שאת צריכה כרגע להמנע או להפחית את צריכתם- יש כתבות גם בנושא זה.
את יכולה להמשיך וליטול את האומגה 3 שיש לך וכשיגמר לקנות את זה שמתאים יותר להריון.
אם עוד לא התחלת אז עוד לפני שאת מגיעה לרופא ממליצה לך לקחת גם תוסף חומצה פולית 400 מק"ג- כדור אחד ליום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך
ליה08/07/2009אם תוכלי לומר לי מה כדאי ובריא לאכול לפחות בחודשים הראשונים, אני אשמח.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)