שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    בת 26
    07/07/2009

אתמול גיליתי לשמחתי הרבה שאני בהיריון,חודש ראשון שבוע 5 :) והשאלה שלי היא....
    מה עושים עכשיו? לאן פונים?את מי שואלים?אני ממש לא יודעת והסביבה שלי עברה לידות ממש מזמן אז ככה שאין לי ממש את מי לשאול.
    כמו כן,אני רוצה לשמור על המשקל ואני מתכוונת ללכת לתזונאית השאלה היא ממתי ?
    דבר נוסף,אני שותה אומגה 3 קרוב לשנה והבנתי שיש אומגה להיריון,אני צריכה לקנות את האומגה ה'מיוחד' או שאני יכולה להמשיך להשתמש באומגה הרגיל?
    אני מודה לכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• הריון- מה עושים?

רויטל בן שושן
    08/07/2009

שלום לך ומזל טוב,
    מאוד פשוט: הרימי טלפון למוקד קופת החולים שלך והזמיני תור לרופא/ת נשים בקרבת ביתך, הוא/היא והאחיות שעובדות לצידו/ה כבר ינחו אותך לגבי המעקב, הבדיקות, התוספים וכ...
    ממליצה לך לחפש כתבות העוסקות בהריון- ישנן המון על העובר, התזונה, הבדיקות וכ..
    אם יש לך שאלות ספציפיות בתזונה נשמח לענות לך.
    בכל אופן אם את אוכלת בריא ומגוון מכל קבוצות המזון אז אין צורך לעשות שינוי כרגע מבחינה תזונתית חוץ מכמה מזונות שאת צריכה כרגע להמנע או להפחית את צריכתם- יש כתבות גם בנושא זה.
    את יכולה להמשיך וליטול את האומגה 3 שיש לך וכשיגמר לקנות את זה שמתאים יותר להריון.
    אם עוד לא התחלת אז עוד לפני שאת מגיעה לרופא ממליצה לך לקחת גם תוסף חומצה פולית 400 מק"ג- כדור אחד ליום.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך

ליה
    08/07/2009

אם תוכלי לומר לי מה כדאי ובריא לאכול לפחות בחודשים הראשונים, אני אשמח.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו