שתייה מרובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתייה מרובה
    ענאת
    08/07/2009

שלום שלום

אני נמצאת בשבוע ה - 23 להריון - תאומים- עד לפני כשלושה שבועות שתיתי מים בצורה מאוד טובה מ-2 עד 3 ליטר ביום, עד שהמים התחילה "להציק" לי, מיד אחרי השתייה יש לי הרגשה לא נעימה בקיבה, לכן התחלתי לערבב מים על כל מיני סוגים של מיץ בעיקר אשכוליות , ענבים ולפעמים תפוזים.
    האם אני צריכה לחשוש מהשתייה המרובה של המיץ בגלל כמות הסוכר שהמיץ מכיל, זה בנוסף למאכלים שאני אוכלת שמכילים גם סוכר (אני אוכלת כמעט 5 פירות ביום ולפעמים יותר)???

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתייה מרובה

הוספת תגובה

• שתיית מים

רויטל בן שושן
    08/07/2009

שלום לך,
    נכון שתוספת המיץ עם המים היא תוספת סוכר מיותרת אך אם זו הדרך הטובה עבורך לשתות אז עדיף. את יכולה לנסות ולשים כמה שפחות מהמיץ, להעזר במים בטעמים, לנסות לשתות בכל פעם את המיים שוב ללא המיץ ולראות איך את מרגישה, יכולה לנסות לשתות את המים בטמפרטורות שונות- בהריון האישי שלי יכולתי לשתות רק מים קפואים, תנסי לא לשתות את המיים לאחר האוכל- אולי זה גם יעזור.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו