מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקלקורין12/07/2009
שלום,
אני בת 27.8- הריון ראשון.
שבוע 15.
גובה 1.74
בתחילת ההריון שקלתי 55.8 כיום אני שוקלת 58.7.
אני מודאגת מהעלייה. אני מאוד אשמח לקבל קצת מידע על תזונה נכונה.
על תפריט מאוזן.
אני אוכלת כמה שיותר בריא..
אך אשמח לקבל עצות ו"טיפים" לשמירה על משקל מאוזן.
האם קצב העלייה שלי עד כה חורג?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורין שלום
נועה הופ13/07/2009עליית המשקל שלך תקינה בפרט לכך שהתחלת את ההריון במשקל נמוך וכי עלייה תקינה במשקל, לאור המשקל ההתחלתי שלך וגובהך לפני ההריון, יכולה להיות אף עד 18 קילו.
הקפידי לאכול נכון ומסודר ולמעט באכילת מתוקים, חטיפים, שתייה מתוקה שהם חסרי ערך תזונתי ומלאי קלוריות. שלבי את כל אבות המזון דגנים רצוי מלאים כדון לחם מלא, קינואה, כוסמת, חלבונים מן החי ומן הצומח מן החי: בשר, עוף, דגים ביצה, מוצרי חלב - לפחות 3 ביום, ומן המוצח כל סוגי הקטניות שלבי שומנים בריאים כגון אבוקדו, טחינה, שמן זית שלבי ירקות מכל סוג וצבע והקפידי לשתות כמו שצריך בימים חמים אילו.
שיהיה המשך דרך צלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)