מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל האם ומשקל העובריונית13/07/2009
שלום, אני בשבוע 30 גובהי 167 ומשקלי 60 וחצי, התחלתי במשקל של 51 וחצי. האם העלייה של 9 ק"ג תקינה או שזה יותר מדי?
ועוד שאלה- האם יש קשר בין משקל האם למשקל העובר?
בזמן האחרון יש לי הרבה פחות תאבון ואני עולה במשקל לאט מאוד, ק"ג בחודש מקסימום ואפילו טיפה פחות (זה ככה בחודשיים האחרונים, לפני זה עליתי מהר מאוד). חשוב להגיד שאני לא רעבה אבל כן שומרת. אוכלת בשר דגים ומוצרי חלב. האם המצב תקין? האם עליי לעלות יותר על מנת שמשקל העובר יהיה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תות שלום
נועה הופ13/07/2009סה"כ עליית המשקל תקינה לא עלית מעט וגם לא הרבה - די בנורמה לכן לא הייתי מוטרדת מזה. אני מאמינה שעדיין לא היית בהערכת משקל של העובר ומאמינה שהכל יהיה בסדר.
במידה ותוסיפי עוד כ- 3 קילו עוד סוף ההריון שלך עדיין עליית המשקל תחשב תקינה. חוסר התיאבון יכול להיות קשור לכל מיני דברים אולי גם לחום. בכל מקרה עלייך להקפיד על אכילה מסודרת של כל אבות המזון ולא להחסיר מזונות בעלי ערך תזונתי חשוב מגופך.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)