משקל האם ומשקל העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל האם ומשקל העובר
    יונית
    13/07/2009

שלום, אני בשבוע 30 גובהי 167 ומשקלי 60 וחצי, התחלתי במשקל של 51 וחצי. האם העלייה של 9 ק"ג תקינה או שזה יותר מדי?
    ועוד שאלה- האם יש קשר בין משקל האם למשקל העובר?
    בזמן האחרון יש לי הרבה פחות תאבון ואני עולה במשקל לאט מאוד, ק"ג בחודש מקסימום ואפילו טיפה פחות (זה ככה בחודשיים האחרונים, לפני זה עליתי מהר מאוד). חשוב להגיד שאני לא רעבה אבל כן שומרת. אוכלת בשר דגים ומוצרי חלב. האם המצב תקין? האם עליי לעלות יותר על מנת שמשקל העובר יהיה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל האם ומשקל העובר

הוספת תגובה

• תות שלום

נועה הופ
    13/07/2009

סה"כ עליית המשקל תקינה לא עלית מעט וגם לא הרבה - די בנורמה לכן לא הייתי מוטרדת מזה. אני מאמינה שעדיין לא היית בהערכת משקל של העובר ומאמינה שהכל יהיה בסדר.
    במידה ותוסיפי עוד כ- 3 קילו עוד סוף ההריון שלך עדיין עליית המשקל תחשב תקינה. חוסר התיאבון יכול להיות קשור לכל מיני דברים אולי גם לחום. בכל מקרה עלייך להקפיד על אכילה מסודרת של כל אבות המזון ולא להחסיר מזונות בעלי ערך תזונתי חשוב מגופך.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו