ממתיקים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתיקים בהריון
    דינמו
    28/08/2007

היי,
    רציתי לדעת באיזה ממתיקים כדאי להשתמש בהריון, אני משתמשת בדרך כלל בסוכרזית, זה בסדר או שעדיף לעבור לסוכר או דבש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממתיקים בהריון

הוספת תגובה

• ממתיקים

ורד לב
    28/08/2007

מדוע את משתמשת בממתיקים בכלל?
    בעקרון הם פחות בריאים לגוף וחלקם יכולים אף להצטבר בגוף ולהשפיע שלא לטובה.

במה את משתמשת בממתיקים אלה? האם את יכולה להפחית כמות ממתיקים באופן כללי?

מצרפת לך מאמר שלי בנושא ממתיקים: "סוכר לבן זה פאסה" http://beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3518

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום !

נועה הופ
    28/08/2007

על אף שמחקרים לא הוכיחו כי ממתיקים בהריון יכולים לפגוע בעובר אני גם בעד לצמצם את הצריכה לכמה שפחות. אם אי אפשר בכלל בלי ( הרי מה עושות נשים שיש להן סכרת ?? ) יש ממתיק שנקרא סוכרלוז ( שקיות צהובות ) והוא הרבה יותר טוב ובטוח לשימוש מהממתקים על בסיס סכרין ( שקיות ורודות או טבליות ) ואספרטיים ( שקיות לבנות )
    בכל אופן אם מדובר כאן רק לקפה או לתה עדיף כבר לשים סוכר או דבש
    כפית סוכר = 20 קלוריות ... כמה זה כבר יכול להשפיע על צריכת הקלוריות היומית ??
    ממשקאות דיאט אני חושבת שכדאי להתנזר באופן כללי .

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    0546844457
    www.dietnoa.com

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו