חליטת תה ירוק בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חליטת תה ירוק בהריון
    חן
    29/08/2007

שלום רב, אני בהריון טרימסטר ראשון לקראת טרימסטר שני. קיבלתי לאחרונה תה ירוק מסין שאני מאוד אוהבת. ידוע לי כי בזמן הריון מומלץ לא לשתות כל חליטת תה. האם תה ירוק אפשר לשתות ולו בכמות מוגבלת??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חליטת תה ירוק בהריון

הוספת תגובה

• תה ירוק בהריון

ורד לב
    29/08/2007

שלום חן,
    בעקרון אין בעיה עם חליטות באופן גורף.
    ישנם צמחים שאינם מומלצים בהריון מסיבות שונות.
    התה הירוק הוא בעצם אותו הצמח ממנו עושים את התה השחור, אך הוא עובר פחות תהליכים ממנו וכך נשמרות בו תכונותיו הנוגדות חימצון.
    אם כי חשוב לדעת שיש בו תיאוברומין (חומר דמוי קפאין), בדומה לתה שחור, בכמות קטנה יותר.

כך שבסה"כ לא צריכה להיות בעיה לשתות תה ירוק מדיי פעם. אפשר גם באופן קבוע 1-2 כוסות ביום ללא חשש.
    תוכלי לצרף צמחים המותרים בהריון. ממליצה להסתכל באתר "גאמנון" (אני קצת קצרה בזמן ולכן לא מקשרת, סליחה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מצטערת באיחור מתן התשובה

נועה הופ
    01/09/2007

לגבי חליטות תה ממקור לא ידוע - לא מומלץ !
    תה ירוק של חברה מוכרת אפשר לשתות רק לקחת בחשבון כי הוא מכיל קפאין ( במינון יותר נמוך מהתה השחור הרגיל ) אפשר בהריון לשתות עד 3 כוסות קפה ועד 6 כוסות תה ביום.
    בהצלחה !

נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    0546844457
    www.dietnoa.com

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו