מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חליטת תה ירוק בהריוןחן29/08/2007
שלום רב, אני בהריון טרימסטר ראשון לקראת טרימסטר שני. קיבלתי לאחרונה תה ירוק מסין שאני מאוד אוהבת. ידוע לי כי בזמן הריון מומלץ לא לשתות כל חליטת תה. האם תה ירוק אפשר לשתות ולו בכמות מוגבלת??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה ירוק בהריון
ורד לב29/08/2007שלום חן,
בעקרון אין בעיה עם חליטות באופן גורף.
ישנם צמחים שאינם מומלצים בהריון מסיבות שונות.
התה הירוק הוא בעצם אותו הצמח ממנו עושים את התה השחור, אך הוא עובר פחות תהליכים ממנו וכך נשמרות בו תכונותיו הנוגדות חימצון.
אם כי חשוב לדעת שיש בו תיאוברומין (חומר דמוי קפאין), בדומה לתה שחור, בכמות קטנה יותר.
כך שבסה"כ לא צריכה להיות בעיה לשתות תה ירוק מדיי פעם. אפשר גם באופן קבוע 1-2 כוסות ביום ללא חשש.
תוכלי לצרף צמחים המותרים בהריון. ממליצה להסתכל באתר "גאמנון" (אני קצת קצרה בזמן ולכן לא מקשרת, סליחה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מצטערת באיחור מתן התשובה
נועה הופ01/09/2007לגבי חליטות תה ממקור לא ידוע - לא מומלץ !
תה ירוק של חברה מוכרת אפשר לשתות רק לקחת בחשבון כי הוא מכיל קפאין ( במינון יותר נמוך מהתה השחור הרגיל ) אפשר בהריון לשתות עד 3 כוסות קפה ועד 6 כוסות תה ביום.
בהצלחה !
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457
www.dietnoa.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)