ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    נטע
    28/07/2009

אני מבינה ממה שכתבת פה לבנות שלא כדאי לצמצם בקלוריות ובתזונה בזמן הריון אך אם אני אוכלת טוב הן מבחינת מרכיבי המזון והן מבחינת הקלוריות ובכל זאת יורדת במשקל כי לא אוכלת דברים משמינים כמו מתוקים ועודף פחממות ועושה כל יום הליכה, עדיין זה לא טוב?
    העניין הוא שאני 1.65 מ' ושוקלת כרגע 65 וזה לאחר ששמנתי בשנה האחרונה 6 קילו אבל אני גם אוכלת הרבה יחסית והרבה שטויות וברגע שאני מתחילה לשמור מבחינת תזונה נכונה ופעילות גופנית (לא עושה דיאטות כאסח) יורדת מבלי לרדת מתחת לכמות הקלוריות הרצויה.
    האם זה עדיין לא טוב? אני מנסה עכשיו להכנס להריון ולא רוצה שזה יזיק או ימנע אבל חייבת לחזור לשמור עם תזונה ולהמשיך על ההליכות שעושה כל יום כדי שלא אשמין עוד יותר בהריון ואשמח אם ארד החודש קצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• נטע שלום

נועה הופ
    29/07/2009

אני מבינה שכרגע אינך בהריון ולכן כל עוד את שומרת על כללי תזונה בריאה, אוכלת מכל אבות המזון וממטעת באוכל מהיר, מתוקים ועושה ספורט זה מצוין. אדם יכול לאכול גם 3000 קלוריות שכולן יהיו מאוכל חסר ערך תזונתי ולכן לא רק הקלוריות חשובות אלא בעיקר האיכות שלהן. סה"כ אין מניעה שתרדי מספר קילוגרמים במשקל כל עוד את עושה זאת בצורה מאוזנת ולא בצורה דרסטית. קצב של חצי קילו לשבוע זה קצב מתון. בכל מקרה במידה ואת מתכננת הריון תהיה עם אצבע על הדופק, ברגע שתהיה לא צריך להמשיך עם דיאטת ההרזיה אלא פשוט לנסות לשמור על הקיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו