שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נטע
    30/07/2009

שלום לכן,

אני בשבוע 31 הריון ראשון. התחלתי עם משקל 56 (גובה 160) עכשיו בערך 64. אני חייבת לציין שבטן שלי לא גדולה ובשבועיים אחרונים עליתי 2 קילו בתוך 64. מהתחלת הריון אני לוקות אומגה 3 + B12 (היה נמוך וכרגע עלה בתווך הנורמה) ו ברזל - 2 כדורים של פריפול ( התחלתי עם 1 והוסיפו לי שניה עקב ירידה נוספת בהמוגלובין. כרגע המוגלובין עלה מ 9.7 ל10.4 ובדיקות ברזל היה תקינות). לפני שבוע עשיתי הערכת משקל ראשונה ועוברית שלי היתה קטנה -1310 גר (אחוזון 30) עם עקב בטן קטן בשבועיים ושער המדידות קטנים בערך בשבוע. הרופא אמר לי שכדאי לתת פוש באוכל ("מכול דבר יותר") ושזה עוזר. אני חשבתי עד עכשיו שאני אוכלת טוב. אבל אולי זה טוב לאישה רגילה ולא לאישה בהריון.
    השאלה שלי: במה בדיוק לתת פוש? איזה סוגי אוכל יכלים לעזור בגדילת עובר? ואולי אני צריכה להוסיף ויתמינים מוג B (קראתי שזה עוזר בדגילת עובר).
    מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נטליה שלום

נועה הופ
    31/07/2009

שאלתך מאוד כללית . עליית המשקל שלך עד כה תקינה וגם התחלת את ההריון שלך ב- BMI תקין ולא בתת משקל לכן אני לא יודעת מה להגיד לך לגבי עצתו של הרופא. בכל מקרה עלייך לפנות לייעוץ אישי לגבי הרגלי האכילה ולבדוק האם את אוכלת את כל אבות המזון להם את זקוקה ואם אוכלת מספיק קלוריות.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו