עליה מהירה במשקל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה מהירה במשקל.
    ---
    09/08/2009

היי,

אני בהריון בשבוע 25.עד כה עליתי 9 קילו.

לפני ההריון שקלתי 50 קילו הגובה שלי הוא 1.70. התחלתי את ההריון במשקל של 53
    והופ אני כבר במשקל 61.
    העליה שלי הייתה מהירה ולא תקינה.אני בנאדם רזה אבל אני מאוד חוששת לעלות עוד 9 קילו עד סוף ההריון ואני מרגישה שאני בדרך.
    למה העליה שלי היא כלכך מהירה? אני מודה שאני אוכלת הרבה יותר ממה שאי פעם אכלתי אבל בחודשיים האחרונים אני מנסה לשמור ועדיין מעלה בקצב מהיר.

איזה תפריט ניתן לתת לי בכדי שלא אעלה עוד 10 קילו .

תודה רבה על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה מהירה במשקל.

הוספת תגובה

• שלום רב,

נועה הופ
    10/08/2009

התחלת את ההריון שלך במשקל יחסית נמוך לגובה וב- BMI ( יחס בין משקל לגובה ) אף נמוך מהטווח התקין. נשים אשר מתחילות את הריונן במשקל גוף נמוך לרוב מעלות יותר במשקל לאורך ההריון מנשים אשר מתחילות את ההריון במשקל תקין. לעלייה מספקת במשקל, ספיציפית לאור העובדה שהתחלת אתההריון יחסית ממשקל נמוך, יש חשיבות רבה על התפתחות העובר ועל קצב עלייתו במשקל.
    עליית משקל המוגדרת כתקינה עבורך נעה בין 12.5 - 18 קילו.
    אם זאת אני מבינה את חששותיך לעלייה גדולה במשקל ואני מסכימה שצריך לעקוב על מנת שאכן לא תעלי מעבר לנורמה אך בשביל זה את צריכה ליווי ומעקב על מנת לפקח על טיב האכילה וכמות הקלוריות שאת אוכלת לכן זה לא יהיה אפקטיבי ומן הסתם מקצועי לתת לך סתם תפריט...
    אשמח לייעץ במידת הצורך
    בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו