אומגה 3 ואכילת שום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 ואכילת שום
    טוהר
    13/08/2009

הי, אני בשבוע 16 ומזה כשבועיים אני לוקחת אומגה 3 של אלספה. מדיפדוף בתשובות קודמת הבנתי כי מינון הEPA אמור להיות קטן יותר מה DHA אך בפירוט כמות המרכיבים בכמוסות שרכשתי רשום:
    DHA- מ"ג 120 ו EPA - מ"ג 180 עד היום לקחתי 2 כמוסות ביום.
    (סה"כ 240 מ"ג DHA ו 360 מ"ג EPA) זה בסדר? האם עלי לרכוש כמוסות אחרות עם יחס נמוך יותר של הEPA? אם כן, אתן ממליצות על סוג מסויים? האם חלילה זה עשוי להזיק לעובר מה שלקחתי עד היום?

שאלה נוספת ברשותכן, אני מקפידה במשך כל יום לאכול שן שום לאחרונה הבנתי שבשום יש הרבה ויטמין A דבר שאסור להרבות בו בהריון על פי הבנתי.. האם לא מומלץ לאכול שן שום באופן יומיומי בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 ואכילת שום

הוספת תגובה

• טוהר שלום

נועה הופ
    15/08/2009

כיום אין המלצות רשמיות ללקיחת תוספי אומגה 3 בהריון. המינון המומלץ לצריכה מהתזונה לאומגה 3 הוא
    300 מ"ג ל- DHA ו- 220 מ"ג לפחות ל- EPA בתפריט של 2000 קלוריות. במידה והתזונה שלך דלה במקורות לאומגה 3 שזה בעיקר דגי ים אז ניתן לשקול לקחת תוסף.
    ניתן ליצור קשר עם חברת אלטמן שפיתחה תוסף שבו יש מינונים המותאים להריון.
    אין חשש לאכול שן שום ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו