מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תיאבוןדנה14/08/2009
אני בת 32 הריון שני,1.67גובה ,משקל 55 שבוע 8 להריון,בהריון הקודם העליתי 25 קילו והיה לי תיאבון מאוד בריא מתחילת ההריון,וההריון הזה כבר שבועיים אין לי תיאבון בכלל,אין לי בחילות או הקאות פשוט לא מסוגלת לאכול כמעט כלום,ירדתי במשקל כבר כמעט שני קילו ואני מודאגת...
האם זה בסדר?יכול להיות שפשוט זו תופעת הריון חוסר תיאבון?האם זה יכול לפגוע בעובר?
האם התיאבון יגיע מאוחר יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
נועה הופ15/08/2009יתכן וזה חלק מתסמיני ההריון, יתכן והחום משפיע גם על התיאבון.. בכל מקרה לרוב התחושה משתפרת וחולפת אבל חשוב להיות במעקב אחר המשקל וחשוב לנסות לאכול דברים מזינים וקלילים כגון ירקות, פירות, מוצרי חלב, פחמימות שמתעכלות בקלות כגון פסטה, אורז, תפוחי אדמה, בטטה,לחם, דגני בוקר מועשרים בויטמינים ומינראלים, ביצה ( לפעמים יש קושי בלאכול בשרים, דגים ) במידה והתופעה ממשיכה פני לייעוץ ועזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)