מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת...פיצ26/08/2009
הי,
אתמול גיליתי שבחודש האחרון עליתי 4.5 קילו, וסה"כ מתחילת ההריון 7 קילו (בחודשים הראשונים ירדתי 4 קילו בגלל הקאות), היום נכנסתי לחודש שביעי ומאתמול אני במצב רוח נוראי מהפחד
שעד כמה שהבנתי העלייה הגדולה אמורה להתחיל עכשיו ואם בחודש העליתי 4.5 קילו וכך אמשיך כל חודש בסוף עוד אגיע לעלייה של 20 קילו!!! בעיקר אני בהלם כי אני מאוד משתדלת לאכול כבריא וטוב (גם ללא קשר להריון) וזה נראה לי מופרז!!!
מה עושים? זה נורמלי? אני פשוט לא מצליחה להרגע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת..המשך..
פיצ26/08/2009רציתי רק לציין שאני מאוד גבוהה (מעל 1.8מ') ומשקלי לפני ההריון 64 קילו.
והתפריט היומי שלי מתבסס פחות או יותר על:
בבוקר דנונה עם ברנפלקס, צהריים ארוחה חמה כל שהיא עם סלט (לא מדודה אבל גם לא גדולה כי אני סובלת מבחילות), אחה"צ בעבודה אני בדר"כ אוכלת משהו מתוק או מלוח (4,5 וופלים/כמה עוגיות), במהלך היום אני אוכלת גם ענבים בין לבין, וכשאני מגיעה הביתה אני לרוב משתדלת להכין לי סלט, 2,3 פרוסות לחם מחיטה מלאה עם דגנים ופשתן עם גבינות.לעיתים עם ביצה, וכמעט כל יום אני מקנחת במילקי
זה מצדיק עליה כזאת?!!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
נועה הופ26/08/2009עליית המשקל היא תקינה לחלוטין אם מסתכלים מתחילת ההריון וכמובן בהתאם לנתונים של הגובה ומשקל שלך אני מבינה את הפחד כמובן יש לשלול בצקות .. צבירת נוזלים אצל אחות טיפת חלב ולבחון את הרגלי האכילה בחודש האחרון ... יתכן והשלמת פערים מבחינה קלורית עקב הירידה במשקל שהייתה. חשוב להמשיך ולעקוב ובמידה ואת רואה שאת לא מצליחה לרסן את העלייה לפנות גם לעזרה מקצועית על מנת לבחון את התפריט בצורה מדוקדקת.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)