תפריט להשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט להשמנה
    נועה
    28/08/2009

היי
    מאז שאני בהריון - שבוע 13 אני רק מרזה , אומנם אני אוכלת בכמיות פחותות מלפני ההריון וגם יותר בריא .
    אני חייבת לציין שגובהי 1.7 ואני שוקלת 50 קילו .
    הייתי רוצה לדעת מה אני צריכה לאכול כדי לעלות קצת במשקל- הרופאה שלי לא מאושרת מהמצב - למרות שאני אוכלת כל היום .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט להשמנה

הוספת תגובה

• נועה שלום

נועה הופ
    28/08/2009

על מנת לעקוב אחרי עליית המשקל חשוב מאוד ללכת לייעוץ אישי לדיאטנית כנראה שאת אוכלת פחות ממה שהגוף שלך שורף ולכן את יורדת במשקל. הטרימסטר הראשון של ההריון הוא חשוב מאוד להתפחות העובר ולכן חשוב מאוד להקפיד על תזונה טובה ועל כמות קלוריות הולמת ולכן אני חושבת שמאוד חשוב במקרה שלך שתפני לייעוץ אישי. באופן כללי נסי לשלב בתפריט מזונות בריאים עתירים בקלוריות כגון: אגוזים, שקדים, שמן זית, זיתים, חלבה, טחינה, אבוקדו, חומוס, גבינות יותר שמנות, חטיפי שומשום, בוטנים, קוקוס, חטיפי אנרגיה, את יכולה לשתות משקאות / שיקים על בסיס חלב עם פירות.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו