מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה בהריוןמלי09/09/2009
שלום,
אני בת 34, 169מ' שוקלת 72 ק"ג.לפני מספר ימים גיליתי שאני בהריון. שאלתי היא האם מותר לי לעשות דיאטה לשם הורדה במשקל בשליש הראשון? האם דיאטה כזו מסכנת את העובר או יכולה לפגוע בו?התחלתי תהליך דיאטה מבוקר לפני ההריון ואינני יודעת האם מותר לי להמשיך בו או שעליי להפסיקו.
לתשובתכן אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי שלום
נועה הופ09/09/2009לא מומלץ לעשות דיאטה לצורך ירידה במשקל בהריון, הטרימסטר הראשון הוא חשוב מאוד להתפתחות תקינה של העובר ולכן עלייך לאכול בצורה בריאה ומזינה ולספק לגוף את הקלוריות הדרושות לו אם זאת אין זה אומר שכעת את צריכה להתחיל להשמין אלא את יכולה לשמור על הקיים לפחות עד תום הטרימסטר הראשון. עלייך להיעזר בדיאטנית על מנת לבנות תפריט מבוקר שיתאים למצבך החדש.
בהצלחה ומזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי את ההריון במשקל גבוהה מאוד
עדי בונדי10/09/2009זה הריון ראשון שלי אני בשבוע 17 התחלתי את ההריון במשקל 76 ועד עכשיו עליתי 5קילו אני בלחץ אני לא רוצה לסיים את ההריון ב30 קילו מה עליי לעשות ? אני לא אוכלת הרבה אני אוכלת בעיקר פירות . האם כדאי ללכת לדיאטנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
נועה הופ11/09/2009אני חושבת שמאוד חשוב ללכת לדיאטנית גם בגלל המשקל הגבוה בתחילת ההריון ( לא ציינת מה גובהך ), גם בגלל הפחד לעלות הרבה במשקל שהוא לגיטימי ומובן וגם בגלל שחשוב לראות האם את אוכלת נכון, משלבת את כל אבות המזון בתפריט ( כי אמרת שאת אוכלת הרבה פירות, יתכן וזה בא על חשבון מזונות אחרים ), כמה קלוריות את אוכלת ביום ועל ידי כך לבנות לך תפריט מאוזן ולעשות עליך מעקב מבחינת המשקל ומבחינת התזונה שלך.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)