תזונה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בהריון
    סתו
    09/09/2007

הי, שוב אני.
    מאז שאי זוכרת את עצמי אני שומרת. אני בשבוע 5, 1.59,57 ק"ג. כאמור, אני תמיד שומרת על תפריט דל בקלוריות (1000 ופחות מזה), שכן אם לא, אני מיד (!) עולה במשקל!! (אני נוטלת תרופות-אזופי,קןלכיצין, ונופר בעירוי אחת לחודשיים וקלקסן 120 מ"ג עקב קרישיות יתר ומחלה אוטואימונית).
    כעת כשאני בהריון, אני מאד מפחדת לעלות הרבה במשקל, ומצד שני, איני רוצה לפגוע בעובר.
    האם התרופות הן הסיבה לחילוף החומרים האיטי? מה עלי לעשות? האם להשאר עם 1000-600 קלוריות גם בהריון?(לציין כי אסור לי להתעמל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בהריון

הוספת תגובה

• הי ד

נועה הופ
    09/09/2007

לא ידוע לי על תופעת לוואי של עלייה במשקל עם תרופות אילו אבל יתכן וזה אפשרי. בשום פנים ואופן לא לאכול 600-1000 קלוריות ביום לא בהריון ולא בכלל !
    את חייבת ללכת לדיאטנית מטעם הקופה אילה את שייכת למספר מפגשים על מנת שתוכל לעקוב אחרי לאורך זמן ותתאים לך תפריט מתאים לכל צרכייך הרפואיים וגם להריון.

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע לי

ורד לב
    10/09/2007

שאת צריכה ייעוץ תזונתי בליווי אישי צמוד ביותר.
    ממה שאת מתארת יש פה יותר מדיי גורמים שחייבים להלקח בחשבון: מחלה כרונית, תרופות על בסיס קבוע, בעיה עם פעילות גופנית, תפריט דל בקלוריות.
    חשוב שתביני מה חשוב לך לאכול ועל מה אסור לך לוותר.
    זה חשוב עבורך ועבור העובר שלך!
    את צריכה מישהו שיראה אותך באופן אישי ויכיר את המקרה שלך היטב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו