מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה בהריוןסתו09/09/2007
הי, שוב אני.
מאז שאי זוכרת את עצמי אני שומרת. אני בשבוע 5, 1.59,57 ק"ג. כאמור, אני תמיד שומרת על תפריט דל בקלוריות (1000 ופחות מזה), שכן אם לא, אני מיד (!) עולה במשקל!! (אני נוטלת תרופות-אזופי,קןלכיצין, ונופר בעירוי אחת לחודשיים וקלקסן 120 מ"ג עקב קרישיות יתר ומחלה אוטואימונית).
כעת כשאני בהריון, אני מאד מפחדת לעלות הרבה במשקל, ומצד שני, איני רוצה לפגוע בעובר.
האם התרופות הן הסיבה לחילוף החומרים האיטי? מה עלי לעשות? האם להשאר עם 1000-600 קלוריות גם בהריון?(לציין כי אסור לי להתעמל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ד
נועה הופ09/09/2007לא ידוע לי על תופעת לוואי של עלייה במשקל עם תרופות אילו אבל יתכן וזה אפשרי. בשום פנים ואופן לא לאכול 600-1000 קלוריות ביום לא בהריון ולא בכלל !
את חייבת ללכת לדיאטנית מטעם הקופה אילה את שייכת למספר מפגשים על מנת שתוכל לעקוב אחרי לאורך זמן ותתאים לך תפריט מתאים לכל צרכייך הרפואיים וגם להריון.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי
ורד לב10/09/2007שאת צריכה ייעוץ תזונתי בליווי אישי צמוד ביותר.
ממה שאת מתארת יש פה יותר מדיי גורמים שחייבים להלקח בחשבון: מחלה כרונית, תרופות על בסיס קבוע, בעיה עם פעילות גופנית, תפריט דל בקלוריות.
חשוב שתביני מה חשוב לך לאכול ועל מה אסור לך לוותר.
זה חשוב עבורך ועבור העובר שלך!
את צריכה מישהו שיראה אותך באופן אישי ויכיר את המקרה שלך היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)