מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3 "רגיל" בהריוןקרן09/10/2009
שלום,
אני בחודש תשיעי ונוטלת מזה כמה חודשים אומגה 3 רגיל , במינון של שתי כמוסות ליום. כל כמוסה מכילה 120 מ"ג של DHA ו-180 מ"ג של EPA.
רק עכשיו התברר לי שיש כמוסות מיוחדות להריון שיחס המינונים שלהן שונה לגמרי.
רציתי לשאול האם יש סיכון כלשהו במינון שאני לוקחת והאם ההבדל משמעותי או שאני יכולה להמשיך ליטול את הכמוסות הרגילות ובאיזה מינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 "רגיל" בהריון
רויטל בן שושן10/10/2009קרן שלום,
אין כל סיכון בכמוסות שאת נוטלת. המינון המומלץ בהריון הוא לפחות 0.22 גר' EPA ולפחות 0.3 DHA ליום. עד 3 גר אומגה 3 ביום נחשב לבטוח. את יכולה להמשיך ליטול את הכדורים שלך וכשיגמרו בתקופת ההנקה לעבור לאלה המיועדים להריון והנקה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה מחוזקת בעת הריון
אפרת27/10/2009שלום,
אני בחודש הרביעי להריון ונוטלת מזה זמן מה אומגה הנחשבת למחוזקת מבחינת המינונים. בכל כמוסה 375 מ"ג EPA וכן 275 מ"ג DHA. הבנתי כי חלק מהרופאים ממליצים על נטילת אומגה מסוג אחר שבו 300 מ"ג DHA ורק 100 מ"ג EPA.
נאמר לי כי סוג הכמוסות שאני נוטלת לא ישפיע על התפתחות מוחו של העובר. האם הדבר נכון, והאם ניתן להמשיך וליטול את הכמוסות שלי, אולי בתוספת הכמוסות הממולצות ע"י הרופאים?
תודה, אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה מחוזקת בעת הריון
רויטל בן שושן28/10/2009אפרת שלום,
את יכולה להמשיך לקחת את התוסף שלך מינון מהDHA מאוד קרוב להמלצה. אין צורך להוסיף תוסף נוסף על הקיים אך שיגמר תוכלי לקנות את זה שמיועד לנשים בהריון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)