אומגה 3 "רגיל" בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 "רגיל" בהריון
    קרן
    09/10/2009

שלום,
    אני בחודש תשיעי ונוטלת מזה כמה חודשים אומגה 3 רגיל , במינון של שתי כמוסות ליום. כל כמוסה מכילה 120 מ"ג של DHA ו-180 מ"ג של EPA.
    רק עכשיו התברר לי שיש כמוסות מיוחדות להריון שיחס המינונים שלהן שונה לגמרי.
    רציתי לשאול האם יש סיכון כלשהו במינון שאני לוקחת והאם ההבדל משמעותי או שאני יכולה להמשיך ליטול את הכמוסות הרגילות ובאיזה מינון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 "רגיל" בהריון

הוספת תגובה

• אומגה 3 "רגיל" בהריון

רויטל בן שושן
    10/10/2009

קרן שלום,
    אין כל סיכון בכמוסות שאת נוטלת. המינון המומלץ בהריון הוא לפחות 0.22 גר' EPA ולפחות 0.3 DHA ליום. עד 3 גר אומגה 3 ביום נחשב לבטוח. את יכולה להמשיך ליטול את הכדורים שלך וכשיגמרו בתקופת ההנקה לעבור לאלה המיועדים להריון והנקה
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה מחוזקת בעת הריון

אפרת
    27/10/2009

שלום,
    אני בחודש הרביעי להריון ונוטלת מזה זמן מה אומגה הנחשבת למחוזקת מבחינת המינונים. בכל כמוסה 375 מ"ג EPA וכן 275 מ"ג DHA. הבנתי כי חלק מהרופאים ממליצים על נטילת אומגה מסוג אחר שבו 300 מ"ג DHA ורק 100 מ"ג EPA.
    נאמר לי כי סוג הכמוסות שאני נוטלת לא ישפיע על התפתחות מוחו של העובר. האם הדבר נכון, והאם ניתן להמשיך וליטול את הכמוסות שלי, אולי בתוספת הכמוסות הממולצות ע"י הרופאים?
    תודה, אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה מחוזקת בעת הריון

רויטל בן שושן
    28/10/2009

אפרת שלום,
    את יכולה להמשיך לקחת את התוסף שלך מינון מהDHA מאוד קרוב להמלצה. אין צורך להוסיף תוסף נוסף על הקיים אך שיגמר תוכלי לקנות את זה שמיועד לנשים בהריון.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו