מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף משקל בהריוןרוני13/10/2009
שלום לכולן..
אני ממש בתחילת ההריון גובהי 1.60 ומשקלי הוא 70 ק"ג
ניסיתי לעשות דיאטה לפני הכניסה להריון אבל לצערי כוח הרצון שלי שאף ל 0
כיום יש לי יותר :)
השאלה שלי היא האם ע"י תפריט מיוחד אני אוכל לעלות עלייה איטית במשקל?
האם בשליש הראשון זה ניתן לעשייה?
אני מאוד חוששת לתהליך ההריון שלי אני מפחדת שלא אוכל לזוז
האם יש דרך להקל על ההריון עם עודף משקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל בהריון
רויטל בן שושן13/10/2009רוני שלום,
לא רצוי לעשות דיאטה במטרה לרדת במשקל במהלך ההריון בכדי לא לפגוע בהתפתחות העובר אך בעזרת תפריט מאוזן ונכון עבורך בשילוב פעילות גופנית המתאימה לנשים בהריון, אפשר לעלות במשקל באופן מתון יותר. כמובן שלא הייתי ממליצה לך לעשות זאת לבד ורק בעזרה מקצועית של דיאטנית קלינית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שני
אסתי ציקורי15/10/2009שלום,
אני בד"כ שוקלת58 -55 ק"ג וגובהי הוא הערך 1.68 ובהריון הראשון שלי העליתי 23 ק"ג וכעת אני בהריון שני שבוע 23 כאשר התחלתי את ההריון בשמשקל של 58 ק"ג וכעת אני כבר במשקל של 68 ק"ג , אני כל כך מפחדת שוב להעלות כל כך הרבה האם אני צפוייה להעלות עוד הרבה? אני לא חושבת שאני אוכלת כל כך הרבה שנותן הצדקה למשקל כזה אך האם אני צריכה לשקול בשלב זה דיאטה בהריון אם אני רוצה להעלות מקסימום 15 ק"ג בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שני
רויטל בן שושן15/10/2009אסתי שלום,
לא חכם לעשות דיאטה דווקא בזמן ההריון. הסיכון למחסורים אצל העובר גדול מהרצון לרדת במשקל.
בכל אופן עד כה עלית מעל להמלצות. כנראה שבכל זאת התפריט שלך מורכב מיותר קלוריות ממה שנראה לך. עם זאת הקצב המומלץ עבורך הינו כ-400 גר' לשבוע, כלומר לסיים את ההריון ב17 ק"ג שזה גם יהיה בסדר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)