עודף משקל בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף משקל בהריון
    רוני
    13/10/2009

שלום לכולן..

אני ממש בתחילת ההריון גובהי 1.60 ומשקלי הוא 70 ק"ג

ניסיתי לעשות דיאטה לפני הכניסה להריון אבל לצערי כוח הרצון שלי שאף ל 0

כיום יש לי יותר :)

השאלה שלי היא האם ע"י תפריט מיוחד אני אוכל לעלות עלייה איטית במשקל?
    האם בשליש הראשון זה ניתן לעשייה?
    אני מאוד חוששת לתהליך ההריון שלי אני מפחדת שלא אוכל לזוז

האם יש דרך להקל על ההריון עם עודף משקל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף משקל בהריון

הוספת תגובה

• עודף משקל בהריון

רויטל בן שושן
    13/10/2009

רוני שלום,
    לא רצוי לעשות דיאטה במטרה לרדת במשקל במהלך ההריון בכדי לא לפגוע בהתפתחות העובר אך בעזרת תפריט מאוזן ונכון עבורך בשילוב פעילות גופנית המתאימה לנשים בהריון, אפשר לעלות במשקל באופן מתון יותר. כמובן שלא הייתי ממליצה לך לעשות זאת לבד ורק בעזרה מקצועית של דיאטנית קלינית.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון שני

אסתי ציקורי
    15/10/2009

שלום,
    אני בד"כ שוקלת58 -55 ק"ג וגובהי הוא הערך 1.68 ובהריון הראשון שלי העליתי 23 ק"ג וכעת אני בהריון שני שבוע 23 כאשר התחלתי את ההריון בשמשקל של 58 ק"ג וכעת אני כבר במשקל של 68 ק"ג , אני כל כך מפחדת שוב להעלות כל כך הרבה האם אני צפוייה להעלות עוד הרבה? אני לא חושבת שאני אוכלת כל כך הרבה שנותן הצדקה למשקל כזה אך האם אני צריכה לשקול בשלב זה דיאטה בהריון אם אני רוצה להעלות מקסימום 15 ק"ג בהריון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון שני

רויטל בן שושן
    15/10/2009

אסתי שלום,
    לא חכם לעשות דיאטה דווקא בזמן ההריון. הסיכון למחסורים אצל העובר גדול מהרצון לרדת במשקל.
    בכל אופן עד כה עלית מעל להמלצות. כנראה שבכל זאת התפריט שלך מורכב מיותר קלוריות ממה שנראה לך. עם זאת הקצב המומלץ עבורך הינו כ-400 גר' לשבוע, כלומר לסיים את ההריון ב17 ק"ג שזה גם יהיה בסדר.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו