אני בשבוע ה 30 ועליתי כבר 13 ק"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בשבוע ה 30 ועליתי כבר 13 ק"ג
    דנה
    18/09/2007

אני בשבוע ה 30 והתחלתי את ההריון ב 50 ק"ג ואני 1.62 בת 26 כרגע אני שוקלת כבר 63 ואני מתאמנת גם בהריון השאלה שלי אם עליתי בשומן או זה לרוב נוזלים כי בכל ההריון אכלתי נכון וגם שמרתי אבל בתחילת ההריון עליתי בקצב מטורף ועכשיו בחודשיים האחרונים נעצרתי ולא עליתי
    אשמח לתגובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי דנה

נועה הופ
    18/09/2007

בכל הריון העלייה במשקל נובעת הן מרקמת שומן והן מנוזלים ( מי שפיר, נפח הדם ונוזלים נוספים ) ולכן קשה לי לדעת את התפלגות העלייה. את צריכה רק לשים לב שאין לך בצקות, ולבדוק זאת אצל הרופא ואחות טיפת חלב מישום שאז ניתן לראות עלייה גדולה ולא פרופורציונלית במשקל שמקורה כמובן מנוזלים.
    בהריון שהתחיל ממשקל תקין, עלייה נורמאלית מוגדרת בין 11.5-16 . עד השבוע ה- 12 מומלץ לעלות עד 2 קילו ואז לעלות בממוצע בין 400 גרם ל- 500 גרם.
    עלית קצת מעבר למה שצריך.
    ממליצה להמשיך ולשמור על תזונה מאוזנת עד סוף ההריון, לא להפריז באכילה ולעלות בממוצע
    כ- 300 גרם בשבוע עד סוף ההריון.

בברכה,

נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    0546844457
    www.dietnoa.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומן אינו האויב שלנו- במיוחד בהריון

ורד לב
    18/09/2007

שומן הוא ידיד חשוב וחיוני לחיים שלנו.
    המוח ומערכת העצבים ניזונים משומנים, כך גם המערכת ההורמונלית, מערכת המין, מערכת החיסון ועוד ועוד.

אי אפשר לחיות ללא שומן.

אין מה לפחד ממנו!

פחמימות, לעומת זאת, זה כבר סרט אחר...הן בד"כ הבעיה ולא מזונות שהם שומניים...
    חשוב לשמור על צריכת פחמימות מלאות מ:דגנים מלאים, קטניות, פירות וירקות בקליפתן, אגוזים וזרעים שאינם קלויים.

העובר דורש הרבה שומן להתפתחות שלו, כך שאולי אפשר לשנות משהו במינוח, או בהתייחסות ל"שומן".
    כי את יודעת, למלים יש כוח....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו