2 שאלות דחופות על תה ואמבטיות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות דחופות על תה ואמבטיות...
    מאי
    26/11/2009

שלום רב
    אני בת 35, בהריון סוף חודש שני (בערך). אמרו לי ששתייה מרובה זה דבר חשוב בהריון, אז מכיוון שחורף וקר (לי, בכל אופן) אני שותה הרבה תה צמחים (בעיקר חליטת פירות "הגן הקסום" בטעם חמוציות של ויסוצקי). קיבלתי היום "שטיפה" על זה, כי אמרו לי שדווקא חליטות צמחים הן הבעיתיות ולא תה "רגיל". האם זה נכון? ולמה?! הרי חליטות הן נטולות קפאין!
    בנוסף,אני לא יודעת אם זה הפורום לשאלה מסוג זה, ואם לא - אשמח אם תייעצי לי לאן לפנות - נאמר לי שמה שקרוי "שטיפות וגניליות" זה דבר אסור. לא הצלחתי להבין האם סבון נוזלי-אינטימי (מסוג ליגיניה או קרפרי) המיועד לשימוש חיצוני הוא זה שאסור, אלא ממש מתקני שטיפה (שמעולם לא השתמשתי בהם, אבל הם לא לשימוש חיצוני, ככל הידוע לי). ואם אסור להשתמש בסבונים אינטימיים, האם עליי להתרחץ 9 חודשים באזור הנרתיק במים בלבד (חשבתי שחשוב לשמור על ניקיון האיזור דווקא בתקופה זו)?
    מקווה לשמוע ממך שלא חוללתי עד כה אי אילו נזקים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חליטות תה

רויטל בן שושן
    29/11/2009

עדי שלום,
    נכון שבהריון מומלץ להמנע מחליטות של צמחים וזאת משום שעדיין לא ידוע האם בטוח לשתות מהם בהריון. עם זאת תה הנמכר בשקיות מוכנות אפשר עד 2-3 כוסות ליום. בנוסף הדעה הרווחת היא שרצוי להמנע בהריון ובהנקה גם מנענע ומרווה.
    בקשר לשטיפות הוגינליות, אינני יודעת לענות לך אך את יכולה להתייעף בפורום הרופאים או עם החברה המייצרת/ מייבאת של המוצר.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו