מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות דחופות על תה ואמבטיות...מאי26/11/2009
שלום רב
אני בת 35, בהריון סוף חודש שני (בערך). אמרו לי ששתייה מרובה זה דבר חשוב בהריון, אז מכיוון שחורף וקר (לי, בכל אופן) אני שותה הרבה תה צמחים (בעיקר חליטת פירות "הגן הקסום" בטעם חמוציות של ויסוצקי). קיבלתי היום "שטיפה" על זה, כי אמרו לי שדווקא חליטות צמחים הן הבעיתיות ולא תה "רגיל". האם זה נכון? ולמה?! הרי חליטות הן נטולות קפאין!
בנוסף,אני לא יודעת אם זה הפורום לשאלה מסוג זה, ואם לא - אשמח אם תייעצי לי לאן לפנות - נאמר לי שמה שקרוי "שטיפות וגניליות" זה דבר אסור. לא הצלחתי להבין האם סבון נוזלי-אינטימי (מסוג ליגיניה או קרפרי) המיועד לשימוש חיצוני הוא זה שאסור, אלא ממש מתקני שטיפה (שמעולם לא השתמשתי בהם, אבל הם לא לשימוש חיצוני, ככל הידוע לי). ואם אסור להשתמש בסבונים אינטימיים, האם עליי להתרחץ 9 חודשים באזור הנרתיק במים בלבד (חשבתי שחשוב לשמור על ניקיון האיזור דווקא בתקופה זו)?
מקווה לשמוע ממך שלא חוללתי עד כה אי אילו נזקים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטות תה
רויטל בן שושן29/11/2009עדי שלום,
נכון שבהריון מומלץ להמנע מחליטות של צמחים וזאת משום שעדיין לא ידוע האם בטוח לשתות מהם בהריון. עם זאת תה הנמכר בשקיות מוכנות אפשר עד 2-3 כוסות ליום. בנוסף הדעה הרווחת היא שרצוי להמנע בהריון ובהנקה גם מנענע ומרווה.
בקשר לשטיפות הוגינליות, אינני יודעת לענות לך אך את יכולה להתייעף בפורום הרופאים או עם החברה המייצרת/ מייבאת של המוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)