שאלה לגבי פשתן טחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פשתן טחון
    זואי
    04/12/2009

שלום,
    אני בהריון בשבוע 7. לאחרונה שמעתי על נפלאות הפשתן הטחון. עם זאת קראתי שיש לו השפעה על איזון הורמונלי. האם מומלץ להתחיל לצרוך פשתן בתקופת הריון ? האם עלול להפר את האיזון ההורמונלי ? חשוב לי לציין כי הריון זה הושג לאחר מאמצים רבים ואני מעדיפה מחד לתמוך בו היטב מבחינה תזונתית ומאידך לא לקחת סיכונים מיותרים.
    ועוד שאלה קטנה - קימל טחון מומלץ בתקופת הריון ? בעייתי מסיבה כלשהי ?
    אשמח לדעתכם,
    זואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פשתן טחון

הוספת תגובה

• זואי שלום

נועה הופ
    04/12/2009

לגבי הפשתן אנא הסתכלי כמה תשובות אחורה באותו עמוד.
    לגבי קימל לא ידוע לי על בעייה ידוע שחליטת קימל עוזרת לגזים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה הופ

ליאת
    06/12/2009

אני צורכת כל יום 2 כפות זרעי פשתן טחון וגם אותי מעניינת השאלה לגביו מצאתי הודעה אחת אחורה שנשאלתן על הפשתן אך ענית בהקשר אחר של אומגה 3 ולא אם זה מומלץ או שרצוי שלא לצרוך או מה הכמות שמותר או רצוי לצרוך ביום.
    אשמח אם תוכלי לענות ספציפית על שאלות אלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת שלום

נועה הופ
    06/12/2009

כן ציינתי בתשובתי שפשתן מכיל פיטואסטרוגנים שאילו הורמונים המחקים את פעולת האסטרוגן בגוף ולכן לא מומלץ להגזים בצריכתו בעת ההריון וההנקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו