מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסים כבר הרבה זNןמני25/09/2007
שלום,
אשתי ואני כבר הרבה זמן 0כמה חודשים) להיכנס להריון, ללא הצלחה. מה מבחינת תזונה עשוי לסייע? אין לנו בעיות גופניות מיוחדות ועדיין לא נבדקנו כדי למצוא בעיות פריון.
תודד וחג שמח, מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מני
נועה הופ26/09/2007ראשית הרשה לי לעודד ולנחם אותך ולהגיד לך שזה יבוא... צריך לפעמים להתאזר הרבה בסלנות וכמובן אם יש חלילה בעיה שעולים עליה, לטפל בה.
לגבי התזונה בגדול אין תזונה ספציפית שמיועדת להגדיל את הפוריות אבל יש עקרונות תזונה לחיים טובים ובריאים שמשפרים את כל המצב הבריאותי ושיכולים להשפיע בין היתר על איכות הזרע והביצית ועוד הרבה דברים אחרים !
איכלו הרבה ירקות ופירות חיים וטריים בתפריט לפחות -5-9 יחידות פרי וירק ביום מצבעים שונים. ככל שתרבו באכילת ירקות ופירות הרי זה משובח. ירקות מכילים חומרים ייחודים המגינים מפני מחלות רבות.
צמצמו את האכילה של שומן רווי ומרגרינות שזה אומר להמעיט את השימוש באוכל מעובד ותעשיתי, להמעיט במתוקים , להמעיט בבורקסים, רוגלאך, ג'חנון, מלוואח, עוגות, עוגיות. אכילו בשרים רזים כגון עוף, הודו, ונתחי בקר חזה ואל תאכלו את שומן הבשר או בשרים שמנים.
צמצמו שימוש בנתרן - הפחיתו מזון מקופסאות שימורים, אוכל מעובד, רטבים מוכנים לשימוש.
איכלו 2-3 מנות דגים בשבוע המכילים אומגה 3 לדוג' סלמון, מקרל, הליבוט, סרדינים, טונה. בררו עם הרופא אם זה בסדר אף לקחת תוסף תזונה של אומגה 3.
לא הייתי שוללת להוסיף מולטיוימין לתפריט. ערכו בדיקות דם מקיפות ובררו אם חסר לכם ויטמינים או מינראלים מסוימים. איכלו דגנים מלאים עם הרבה סיבים. ותשתו המון מים . הפחיתו צריכה של שתייה מתוקה ומשקאות דיאט.
בברכה ובהצלחה בהמשך הדרך....
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בהחלט מה לעשות
ורד לב26/09/2007אתם מוזמנים להתחיל מקריאת המאמר שלי בנושא ההכנה התזונתית להריון http://www.articles.co.il/article/6364
אשמח "לשוחח" אתכם בהמשך לקריאת המאמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)