עליה דרסטית במשקל במהלך הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה דרסטית במשקל במהלך הריון
    מיכל
    08/12/2009

שלום אני בשבוע שמיני בערך הריון ראשון לאחר IVF
    אני משתמשת בגסטון לתמיכה וקראתי שזה עלול לגרום לעליה במשקל.
    לפני ההריון הייתי במשקל יחסית נמוך (כי המון שנים סבלתי מהפרעות אכילה אבל אני מאופסת ומנסה לאכול מסודר מזה כשנה ולמרות זאת היתה עליה מתונה ויציבה במשקלי. עכשיו אני מרגישה שינויים ממש דרסטיים כל שבוע , אני לא מעיזה להישקל אבל אני לא יכולה יותר ללכת עם המכנסיים שהיו רחבים לפני ההריון)
    האם זה קשור לגסטון? העניין מליחץ אותי נורא כי חשוב להמשיך לאכול בריא ומספיק. אני מנוייה בחדר כושר ומאז ההריון לא הייתי שם כי הבנתי שזה מהווה סיכון.
    מה ניתן לעשות??????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עליה דרסטית במשקל במהלך הריון

רויטל בן שושן
    09/12/2009

מיכל שלום,
    אני מבינה את ההרגשה והחששות שלך אך תנסי דווקא להתרכז במה שחשוב כרגע וזה התפתחות תקינה של העובר. לרוב הנשים קשה עם עניין העלייה במשקל בהריון אך אם מקבלים זאת בהבנה ולומדים לקחת את העלייה כחלק בלתי נפרד מההריון זה יותר קל.
    ממליצה לך להמשיך לאכול מסודר ובריא. פעילות גופנית מאוד מומלצת בהריון ולאחר התייעצות עם הרופא/ה המלווה שלך הייתי ממליצה לך לחזור ולעשות- ישנם פעילויות שכן אפשר לעשות בהריון.
    אם נורא מלחיץ אותך אולי שווה להתייעץ עם דיאטנית ולהיות במעקב.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו