מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך שאלה על כמוסות חמוציותמאי09/12/2009
נועה שלום, בהמשך לשאלתי מלפני כמה ימים על כמוסות חמוציות:
הרופא שלי לא מאמין בתרופות "לא קונבנציונליות" כך שאין טעם לשאול אותו לגבי כמוסות חמוציות, שמכילות:
תמצית חמוציות - 400 מ"ג
אסטר C (ובתוכו 30מ"ג ויטמין C
צלולוזה, מים, דוחן, מגנזיום סטארט, סיליקה
האם כמוסה כזו עשויה להיות בעייתית באיזשהו אופן?
בתודה
מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד קצוף של אמא
רווית09/12/2009האם מותר בזמן הריון לאכול כבד קצוץ תוצרת בית (אין כמו אוכל של אמא)? ואם כן - איזו כמות. אני יודעת שיש בעיה עם כבד בגלל ויטמין A
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומציות
רווית09/12/2009סליחה התכוונתי לענות לך ולא לכתוב את השאלה שלי, אני גם בהריון וסבלתי בהתחלה מדלקות בשפוחית השתן ונאלצתי לקחת אנטיביוטיקה קשה לאחר שכמובן שבדקתי עם משרד הבריאות (יש להם אתר וטלפון למענה בשאלות לגבי תרופות) כמו כן באתר של בי"ח תל השומר יש גם מענה לעניין התרופות. אני שאלתי שם לגבי חמציות בתוספת ויטמין C של סלוגו ונאמר לי שלא בוצעו מחקרים בנושא ועד כמה שידוע להם אין שום בעיה בנטילת התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאי שלום
נועה הופ13/12/2009מכיוון שבכל זאת מדובר בכמוסה המכילה ריכוז של חורים הייתי פונה לייעוץ הטרטולוגי
הם עובדים כל יום וניתן לשאול אותם זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)