פולקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פולקס
    שמרית
    09/12/2009

אני לוקחת פולקס המכיל חומצה פולית וברזל בשבועות האחרונים היו לי בחילות ויצא שלפחות פעמיים בשבוע יצא שהקאתי את הנשמה כשעתיים אחרי שלקחת את הכדור.
    האם הוא הספיק להספג? האם כדאי במקרה כזה לקחת עוד כדור אחרי שאני מרגישה בסדר, אני חוששת שכל הפעמים האלו זה כאילו לא לקחתי את הכדור באותו יום שהחומצה הפולית מאוד חשובה עכשיו. מה נכון לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פולקס

הוספת תגובה

• שמרית שלום

נועה הופ
    13/12/2009

עלייך לראות את מינוני החומצה פולית והברזל על גבי התכשיר בגדול חומצה פולית ניתן לקחת עד מינון של 1 מ"ג ליום לגבי ברזל עליך לראות את המינון ותהייעץ עם הרופא המטפל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל השאלה שלי היתה

שמרית
    14/12/2009

האם אחרי הקאה כשעתיים אחרי נטילת הכדור צריך לקחת עוד אחד או שהוא הספיק להספג כבר ואין צורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמרית שלום

נועה הופ
    14/12/2009

קצת קשה לי לדעת האם אחרי שעתיים הכדור נספג, הספיגה גם תלויה האם אכלת עם הכדור, מה אכלת וכו' בכל אופן שעתיים זה זמן די רב אני מתארת לעצמי שלפחות חלק ממנו נספג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו