הפסקת עישון, הריון והשמנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון, הריון והשמנה.
    אני
    17/12/2009

שלום,
    אני בשבוע 17 להריון. ביום בו גיליתי על ההריון (שבוע 4) הפסקתי לעשן.
    אני לא מרגישה שאני אוכלת הרבה יותר ממה שאכלתי לפני ההריון..
    הגעתי למצב בו עליתי כבר 6 קילו. אני מניחה שחלק ניכר מהעלייה הוא בגלל הפסקת העישון ולא בגלל ההריון.
    מתי צפויה להפסיק עלייה במשקל שקשורה להריון ואיך אוכל לנסות להאט את קצב העלייה, שכן התחלתי את ההריון במשקל עודף של 2-3 קילוגרם.
    הדבר מאוד מטריד אותי והייתי רוצה לדעת אם יש דרך למתן את העלייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    17/12/2009

בהחלט ניתן למתן את העלייה במשקל אך כפי שאני חוזרת ואומרת לך ולעוד בנות ששואלות על הנושא, ההכוונה למה איך וכמה לאכול צריכה להיות אישית.
    אני יכולה להציע לך לנהל יומן אכילה לשבוע ולפיו לראות כמה קלוריות את צורכת, חשוב גם לנטר את המשקל בצורה תכופה יותר על מנת להיות בשליטה ולמנוע מצב שבו את רואה עליית מששקל גדולה בבום. העובדה שעלית עד כה 6 קילו אומרת שאת אוכלת יותר ממה שהגוף זקוק ( בהריון הגוף זקוק לעוד כ- 300 קלוריות תוספת ביום בסך הכל ... )
    הייתי ממליצה לפנות לייעוץ והכוונה אישית אצל דיאטנית שתרכיב לך תפריט
    אשמח לייעץ במידת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קשר בין הפסקת העישון לעלייה

אני
    18/12/2009

במשקל?
    הכל קשור רק לצריכת הקלוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    20/12/2009

סליחה שלא התייחסתי בתשובתי לנושא הסגריות. בהחלט יש קשר. ניקוטין מעלה את המטבוליזם ולכן כאשר מפסיקים לעשן המטבוליזם יורד אך הרבה פעמים כאשר מפסיקים לעשן יש גם עלייה בצריכה הקלורית, מעסיקים את הפה באוכל במקום סיגריות ואוכלים פשוט יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו