תחילת היריון ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת היריון ותזונה
    מילה
    18/12/2009

שלום,
    אני בהיריון שבוע 7, ממש בהתחלה, העניין הוא שהתחלתי את ההיריון עם איזה עודף של 5 קילו וחשוב לי לשמור באדיקות לא לעלות יותר מידי במשקל, מאחר ובהיריון הקודם עליתי כמעט 30 קילו.
    אני עושה את תוכנית הנקודות של שומרי משקל, ומשתדלת מאוד לשמור על כל אבות המזון ועל תזונה נכונה, האם יש סיכוי שאני אצליח לרדת בשלושת החודשים הראשונים של ההיריון עוד איזה 2 קילו עם תזונה מאוזנת ?
    זה ממש חשוב לי.
    עד עכשיו לא עליתי כלל במשקל.
    אני 1.60 משקל 69.5 ומאז שגיליתי שאני בהיריון לא ירדתי ולא עליתי.
    כיצד אפשר לשמור לא לעלות יותר מידי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת היריון ותזונה

הוספת תגובה

• מילה שלום

נועה הופ
    20/12/2009

מזל טוב !הרבה פעמים בגלל שבהריון הראשון עולים כל כך הרבה במשקל ומבינים שאחרי ההריון זה לא יורד מעצמו בהריון השני נכנסים עם הרבה מודעות ומוטיבציה שהפעם לא נחזור על אותה טעות עצם זה שאת כבר מודעת יותר הפעם זה כבר יגרום לא לעלות כל כך הרבה אך את צודקת בחששות שלך ולכן אסור לך להיות שאננה. אכילה מסודרת והקפדה על כל אבות המזון זה מצוין אך מכיוון שאפשר לעלות הרבה במשקל גם מאוכל בריא חשוב לשים לב גם לכמויות האוכל.
    לגבי ירידה במשקל לא מומלץ לרדת במשקל באופן יזום בהריון אך אין בעייה לשמור על המשקל לפחות בזמן הטרימסטר הראשון ואולי אף יותר.
    באופן כללי אין לאכול פחות מ-1800 קלוריות בהריון אך התאמה קלורית ובניית תפריט צריכה להיות אישית וצריך לזה גם מעקב.
    זה שאת אוכלת מסודר ומאוזן ( וכפי שאני מבינה לא מנשנשת בין הארוחות.. ומפחיתה את המזונות השמינים ) זה דבר מצוין ומגדיל את הסיכוי שלך לשמור כמו שצריך ולא לעלות הרבה. השתדלי לשלב הרבה ירקות בתפריט, לשתות הרבה מים, אולי לשלב פעילות גופנית קלה אם את מסוגלת , לשים לב לקלוריות חבויות במזונות כגון שמן, רטבים... ולהפחית מזונות שמנים ועתירי קלוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נועה עזרת לי מאוד :-)

מילה
    20/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נועה עזרת לי מאוד :-)

מילה
    20/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו