עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    סוזי
    19/12/2009

ערב טוב שמי סוזי
    אני בת 27 גובה 169 המשקל לפני ההריון 66 וזה ההריון 3 עכשו אני בשבוע 30 ועליתי ל 80 ק"ג
    אני לא מרגישה שאני אוכלת הרבה יותר ממה שאכלתי לפני ההריון..ולא רוצה לעלות במשקל יותר. מה עלי לעשות
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• עליה במשקל

רויטל בן שושן
    21/12/2009

סוזי שלום,
    את בשבוע 30 ונשארו עוד 10 שבועות ולכן זה יהיה בלתי נמנע ואת תמשיכי לעלות במשקל. כל נסיון שלך להשאר במשקל הנוכחי יפגע בהתפתחות העובר שבשלבים אלו עדיין גדל ומתפתח.
    מה שאת כן יכולה לעשות הוא להוריד את כל המתוקים/ חטיפים/ שתייה מתוקה/ פיצוחים/ מטוגנים/עוגות/ וכל המאכלים שעשירים מאוד בקלוריות וכמעט ללא כל ערך תזונתי. אינני יודעת מה את אוכלת ולכן אני לא יכולה להעריך את הכמויות וסך הקלוריות אך הקפידי לאכול 5-6 ארוחות ביום 3 עיקריות (בוקר, צהריים וערב)- איכלי עד לשובע ולא עד למלאות ו2-3 ביניים קטנות (פרי/ יוגורט/ פרוסת לחם עם מריחה). את גם יכולה לשלב פעילות גופנית כמו הליכה (במידה והתייעצת על כך קודם עם הרופא/ה המטפל/ת), כך תוכלי להמשיך לעלות במשקל אך ה\באופן יותר מתון.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו