דיאטה והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה והריון
    יונית דיאני
    30/09/2007

שלום
    אני בת 41.5 בתחילתו של הריון שלישי ( שבועות ראשונים )
    בהמהלך ההריונות הראשונים שלי עליתי 20 קילו
    ואני רוצה במהלך הריון זה לעעשות דיאטה בהריונות הראשונים לא שמרתי
    הגובה שלי 1.70 משקל 95 קילו
    מה אני צריכה לעשות ?
    מצב בריאותי תקים לגמרי ואני נוהגת לצעוד מידי בוקר כ-3 קילומטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה והריון

הוספת תגובה

• תיקון מינוח

ורד לב
    30/09/2007

יונית שלום, הבנתי מדברייך שבהריון הזה היית רוצה לנהוג אחרת ממה שנהגת בהריונות הקודמים שלך.
    זה מבורך ומומלץ ביותר!
    ממליצה לך על פגישה עם נטורופת/ית להתאמת תכנית תזונתית והמלצות לאורח חיים נכון.

חשוב לי לומר לך שדיאטה, כפי שהיא, אינה מומלצת בהריון. זאת מאחר ועל גופך לדאוג לכלכלתם של חיים נוספים כרגע.
    בהחלט אפשר להתאים תפריט לצורך שלך, ללמד אותך דגשים תזונתיים חשובים, לעזור בבחירת המזונות ובסידור הארוחות, בהבנת הצורך העמוק שלך ובשינוי דפוסים שאינם בריאים.

אשמח לעזור בהמשך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יונית ומזל טוב

נועה הופ
    30/09/2007

אכן הריון הוא אינו זמן לרדת במשקל.... אם זאת ההחלטה על לשמור על המשקל ולשמור שלא לעלות הרבה אכן החלטה מצוינת ואכן לעלות 20 קילו ממשקל התחלתי שבו את נמצאת כיום זה באמת יותר מידי ואף מסוכן להתפתחות רעלת הריון, לחץ דם ועוד הרבה דברים לא מומלצים.
    בהריון המתחיל בעודף משקל רב, ההמלצה היא לעלות בין 5- 7 קילו עד תום ההריון. המגמה לאורך ההריון לגרום לעלייה מתונה ביותר במשקל ואפילו לשמירה על המשקל.
    אני ממליצה בחום לפנות לאשת מקצוע כגון דיאטנית לצורך מעקב על עלייה מבוקרת במשקל ולצורך התאמת תפריט מתאים להתפתחות העובר אך במקביל לא לעלייה ניכרת במשקל .

מניסיוני הרב המעקב מאוד עוזר ואכן נשים מעלות בדיוק את מה שצריך ואוכלות די טוב והכי חשוב בריא.

אשמח לייעץ בתחום במידה ותרצי

בברכה,
    נועה הופ,
    דיאטנית קלינית
    0546844457
    www.dietnoa.com

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו