אימון והרגשה רעה מאוד לאחריו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון והרגשה רעה מאוד לאחריו
    שרון
    20/12/2009

שלום,

אני בת 31 גובהי 1.67 ומשקלי 56 וחצי קילו(משקלי בתחילת ההריון היה 56 קילו).

אני בשבוע 11 להריוני השלישי.

אני מתאמנת כשלוש-ארבע פעמים בשבוע ריצה קלה או הליכה מהירה מאוד, בין חמישים לשבעים דקות (7-9 קילומטר) תלוי בהרגשתי ובכוח שנותר לי משגרת היום :-)

מתחילת ההריון אני חווה בחילות ואף הקאות לאחר האימון, תחושה מאוד רעה (לא חולשה או כאב מסויים פשוט בחילות מאוד מאוד קשות).

לאחר אימון כזה אני אוכלת גבינה לבנה חצי אחוז שתים עד שלוש כפות+2 קרקרים של לחמית, ושותה מים. כאן מופיעות הבחילות וההקאות.

ארוחת הערב מגיעה שעתיים לאחר מכן (פחות או יותר)- סלט ירקות גדול. אך הבחילות לא נעלמות.

האם הבעיה בתזונה? האם ניתן לעשות משהו כדי שהבחילות לא יופיעו יותר לאחר האימון?
    אני חייבת להודות שזה די מתיש כבר ואף מייאש.
    תודה רבה,
    שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בחילות לאחר אימון

רויטל בן שושן
    21/12/2009

שרון שלום,
    נתחיל בכך שבחילות הן חלק מהתופעות השכיחות בהריון ובמיוחד בשליש הראשון להריון בו את נמצאת. אצל חלק מהנשים הבחילות מופיעות דווקא בערב ולא בבוקר. האם יש לך בחילות גם ביום ללא פעילות גופנית? דבר שני, האם את אוכלת לפני תחילת הפעילות? אם לא או שאת לא אוכלת נכון ומספיק רמת הסוכר יורדת בגופך מה שמעורר עוד יותר את הבחילות. הקפידי לאכול לפני הפעילות ארוחה המכילה פחמימות כ2-4 שעות לפני (יכולה להכיל פסטה/ אורז/ לחם וכ') וכחצי שעה לפני שאת מתחילה שוב פחמימה אך בכמות קטנה יותר כמו פרי/ 2 פירות יבשים/ פרוסת לחם עם ריבה/ דבש וכ'. בנוסף לאחר האימון הגדילי את כמות הגבינה (לא חייב חצי אחוז את יכולה גם 5%) לפחות 3/4 גביע או חצי גביע + ביצה/ יוגורט עם הלחמית. ובאופן כללי בכדי למנוע את הבחילות רצוי לאכול כל 2-3 וזאת על מנת לשמור על רמת הסוכר בדם.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

שרון
    21/12/2009

הבחילות מגיעות בעיקר לאחר אימון (לשמחתי הבחילות במהלך היום נעלמו).

לא נהגתי לאכול ממש לפני אימון, פרט לארוחה כארבע שעות לפני של חזה עוף או הודו אפוי +תוספת פחמימה וירקות ותפוח לקינוח.

אחר הצהריים כוס קפה ועוגייה, ואז כשעה לאחר מכן האימון, מיד בסיומו הארוחה שציינתי בשאלתי למעלה , וכשעתיים לאחר מכן ארוחת ערב (סלט ירקות).

המון תודה לך על הטיפים, שימחת אותי מאוד (יש תקווה).

שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו