משקל בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל בהיריון
    סיון
    27/12/2009

שלום,
    לפני ההיריון ועד יום השאיבה התעמלתי כל יום לפחות שעה, וכרגע אסור לי להתעמל.
    בתקופת הטיפולים עליתי 6 ק' (בעשרה ח') ומאז תחילת ההיריון הוספתי עוד 1.700.
    אני בשבוע 11.
    אני מאד חוששת מעליה במשקל כי יש לי תת פעילות בלוטת התריס, נטייה להשמנה ולאינסולין גבוה.
    כרגע מאוזנת.
    העניין שמאז ההיריון בין אם זה מהשינוי או מהקור, אני רעבה מאד ואוכלת המון, בעיקר פחמימות. אני רושמת לך את מה שאכלתי היום ואשמח לדעת האם הכמויות גדולות?
    9:00 קלמנטינה, 11:00 תפוח עץ, 13:00 חצי כריך לחם קל בארומה עם טחינה וביצה, 14:30 2 כפות גלידה ופתית עם פרוסת גבנ"צ עמק, 19:00 שקשוקה ביתית עם כף קוטג ושניצל תירס טבעול.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל בהיריון

הוספת תגובה

• מיקה שלום

נועה הופ
    28/12/2009

המון מזל טוב !
    קצת קשה להתייחס בפורום לתפריט אישי מכיוון שזה לא מקצועי ובמיוחד לאור הבעיות הרפואיות שציינת. אם הנושא חשוב לך ואני מתארת לעצמי שכן אני ממליצה לך לפנות למספר פגישות אישיות אצל דיאטנית אשר תרכיב לך תפריט העונה על כל הצרכים הרפואיים וגם על הצרכים האישיים שאת מתארת (הרעב המוגבר בעיקר לפחמימות ) חשוב לעשות מעקב מסוים על מנת לראות שהתפריט תואם את צרכייך.
    אשמח לעזור ולייעץ במידת הצורך שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו