מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרימפס ועוד שאלהגל04/01/2010
שלום,
יש לי שתי שאלות:
1. האם מותר לאכול שרימפס בהריון?
2. מאז תחילת ההריון אני מתקשה לאכול סלט ירקות אך משתדלת לאכול ירקות חתוכים.
השאלה היא: האם אכילת פשטידת ירקות או מאכלים המכילים ירקות (מרק) למשל נחשבת גם לאכילת ירקות או שבגלל האפייה או הבישול הערך התזונתי יורד משמעותית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
רויטל בן שושן06/01/2010מור שלום,
לשאלותייך,
1. מותר לאכול מאכלי ים בתנאי שבושלו היטב.
2. לפעמים בהריון יש סלידה ממזונות מסויימים וגם בגלל החורף ישנו קושי באכילת ירקות טריים בגלל שקר. ממליצה לך להמשיך לגוון ולאכול את הירקות מבושלים וטריים חתוכים בכל צורה (עד כמה שאת יכולה) - אם מאוד קשה לך עם הטריים את יכולה להכניס אותן לתוך הכריך או ליד ארוחה חמה- כך פחות תרגישי אותם. מה עם פירות טריים- כן חשוב שתאכלי. כך אין סיבה שלא תקבלי את כל הויטמינים והמינראלים שאת צריכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ע התשובה
מור06/01/2010עם פירות טריים אין לי שום בעיה, להיפך, אני אוכלת יותר...
בכל אופן, תודה רבה רבה על התשובה המפורטת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)