המשך סאגת הפלפלים האדומים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך סאגת הפלפלים האדומים...
    מאי
    13/01/2010

נועה ורוויטל שלום
    אני מראש מתנצלת על המכתב הכאוטי, אבל לא מזמן עברתי הפסקת הריון בשל הריון שלא התפתח, ועוד כולי קצת מבולבלת ואם המכתב שלי ייראה מבולבל גם הוא - אז סליחה.
    לפני כשבועיים עניתן על שאלתי לגבי אכילה מרובה של פלפלים אדומים והשפעתה האפשרית על צבע העור. יש לי שאלת המשך, קצת מביכה - אבל שנראית לי חשובה. האם תזונה יכולה להשפיע על... צבע הצואה? אני מאוד חדשה בתחום ה"אכילה הבריאה" הזו, ולכן לא יודעת אם זו שאלת תם או לא. פשוט, מאז שהתחלתי באכילת הפלפלים האדומים, צבע הצואה נהיה בפירוש... אדמדם יותר. קשה לי להאמין שזה קשור לגרידה כי לאחר הגרידה היו לי מעט מאוד דימומים וגינליים ודאי שלא רקטליים. אבל מכיוון שאני מתכננת הריון נוסף, הלוואי, בכל זאת מדאיג אותי עניין צבע הצואה.
    וכן, אני יודעת שאני אמורה ללכת ולבקש מרופא ערכת דם סמוי בצואה, אבל אחרי כל הרופאים והפרוצדורות שעברתי בשבועות האחרונים, הייתי מעדיפה לחכות עם זה קצת ובינתיים פשוט לשאול:
    1. האם פלפל אדום יכול "לצבוע" כך צואה?
    2. אם כן - האם זו במקרה אינדיקציה לכך שהדבר הבא ש"ייצבע" הוא צבע העור שלי...? (ראה שאלתי הקודמת).
    אני באמת לא יודעת איך כל הצמחונים למיניהם מסתדרים - תראו איך כמה גמבות מבלבלות אותי!
    בתודה רבה רבה מראש
    מאי המבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאי שלום

נועה הופ
    14/01/2010

האוכל שאת אוכלת בהחלט יכול לצבוע את הצואה כפי שניתן לראות לאחר אכילת סלק. לגבי גמבה אני מתארת לעצמי שאם את אוכלת מהם הרבה אז בהחלט זה יכול להשפיע. אם את מאוד מטורדת כן כדאי לעשות בדיקת דם סמוי לשלול דם.
    מדוע את כל כך מוטרדת מעיניין הגמבה האדומה אני לא מבינה, אכילה של 1 אפילו 2 גמבות ביום נחשבת בריאות ולא משהו מסוכן ובלי קשר עיניין הצבע כפי שכבר אמרתי לך קשור יותר לירקות הכתומים ופחות נראה באדומים, אז תהיי רגועה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו