שלשול בהריון דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול בהריון דחוף
    אילנית
    17/01/2010

שלום, בהריון ראשון אחרי שנים של טיפולים, שבוע 13 עם תאומים. במשך 3 הימים האחרונים יש לי שלשול היום החמיר כנראה לאחר שאכלתי בשבת קצת. נבדקתי ע"י גניקולוג העוברים בריאים ברוך השם. 1. אני אובדת עצות ומאוד מודאגת .הרופא אומר שאני יכולה רק לשתות האם זה נכון וכמה ימים אפשר ככה?
    2. מתי להתחיל לאכול ?
    3. מה אתם מציעים שאוכל?
    4. מה לגבי תה ? האם מותר תה צמחים על השקיות כתוב חליטות ובהרבה מקומות כתוב לא לשתות חליטות. איזה סוגי תה לשתות?
    נא תשובתכם הדחופה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול בהריון דחוף

הוספת תגובה

• שלשול בהריון

רויטל בן שושן
    18/01/2010

אילנית שלום,
    הרופא כנראה התכוון לומר לך הקפידי על שתייה מרובה ובעיקר של מיים (המנעי ממשקאות מתוקים ותוססים). זה לא יהיה נכון רק לשתות ובטח לא לכמה ימים. את בהחלט יכולה לאכול מאכלים קלים לעיכול והעוזרים להפסקת השלשול כמו: אורז, תפוח אדמה, בטטה, לחם, קישוא, גזר, בננה, תפוח, אגס (רצוי ללא הקליפה), המנעי ממאכלים שומניים, דגנים מלאים ומוצרי חלב לכמה ימים- השלשול אמור לעבור תוך יומיים שלושה ואז תוכלי לחזור לאכול כרגיל. כמובן שאם נמשך יותר מזה כדאי לך לפנות לרופא.
    בהריון אפשר לשתות תה צמחים בשקיות תה המוכנות של החברות המוכרות- רצוי כרגע בשל השלשול שהן יהיו ללא קפאין. האיסור בשתיית חליטות מתכוון לחליטות הנמכרות כתערובת של צמחים.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו