מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברום הבטןאילנית19/01/2010
שלום,בהריון שבוע 14 עם תאומים, עקב כאבים ברום הבטן לוקחת אומפרודקס. נאמר לי ע"י תזונאית לא לאכול חומצי- עגבניות, תפוח אדמה, חצילים, פירות הדר, בשר. בנוסף לכך לא יכולה לאכול מוצרי חלב כנראה אלרגיה (בבדיקה) . מודאגת מה נותר לי לאכול?
1. כיצד השלים סידן ,חלבון וויטמין c?
2. כיצד השלים ברזל ללא צריכת בשר ? (נוטלת כדור)
3. האם תוסף פרנטל של מכבי יכול ליצור כאבי בטן? (יום אחרי שלקחתי כאבה לי הבטן)
4. האם כדאי לקחת פרוביוטיקה לחיזוק הרירית בגלל הכאבים שיש לי?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ24/01/2010לא ידוע לי על מניע לאכילת בשר בנוגע לכל מה שקשור למזון חומצי, גם לא לגבי תפוחי אדמה...
לכן אני לא רואה סיבה מדוע לא לאכול בשר בקר, עוף, הודו ודגים שיכולים לספק לך ברזל וויטמין B12. לגבי המוצרי חלב מה זאת אומרת אלרגיה האם היית אלרגית כל החיים או שמדובר באי סבילות לסוכר החלב הנקרא לקטוז ... כי אילו שני דברים שונים. אנשים שאלרגים לחלבון החלב לא יכולים לאכול מוצרי חלב עיזים כבשים ובד"כ גם סויה ואילו אנשים שיש להם אי סבילות ללקטוז כן מסוגלים לאכול מוצרי חלב ספציפים שיש בהם תכולת לקטוז נמוכה.
מוצרים נוספים שיש בהם סידן הם קטניות, שקדים, טחינה משומשום מלא, ברוקולי, כרוב, טופו, יוגורטים ומעדנים על בסיס סויה ובמידה. תמיד ניתן להשלים בהתייעצות עם רופא עם כדור סידן ביום.
לגבי הפרטנל יתכן וכן אבל קשה לי לדעת את צרכיה לבדוק מניסוי וטעייה ולגבי פרוביוטיקה עד כמה שידוע לי לא צריכה להיות בעיה אך התייעצי עם הרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)