דיאטנית מתמחה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטנית מתמחה בהריון
    רגינה
    07/02/2010

שלום ,

יש לי הפניה ממכבי לתזונאית ואני לא יודעת איך למצוא מישהי שמתאימה...

יש לי 209 כולסטרול, אילו מאכלים יכולים לעזור לי להוריד את הכולסטרול? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטנית מתמחה בהריון

הוספת תגובה

• שלום רב,

נועה הופ
    08/02/2010

רצוי כי תקבעי פגישה אישית עם דיאטנית דרך מוקד תורים שתשב איתך פנים מול פנים ותסביר לך.
    הדגש הוא לא רק על אילו מזונות לאכול אלא בעיקר על אילו מזונות לא לאכול שיעזרו בהורדת הכולסטרול. אני מזכירה לך שגם הכבד שלך מייצר כולסטרול ולכן הכולסטרול בדם אינו תלוי באופן בלעדי אך ורק בתזונה שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו מאכלים רצוי לא לאכול?

רגינה
    09/02/2010

תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    10/02/2010

על קצה המזלג. רצוי לא לאכול מזונות עם תכלוה גבוהה של כולסטרול המגיע אך ורק מהחי ולכן נמצא בגבינות שמנות, שומן בעלי חיים, בשרים שמנים, אברים פנימיים, לא לאכול מזונות עשירים בשומן רווי שנמצא גם בחי כגון שומן בעלי חיים, בשרים שמנים, חמאה, גבינות שמנות וגם מן הצומח מרגרינה וכל מה שמבוסס על מרגרינה כגון בורקסים, מלוואח, גחנון, מאפים על בצק עלים עוגות עוגיות, שוקולד, גלידות.
    בכל מקרה רשימה זו אינה מחליפה את הייעוץ האישי שיינתן לך על ידי הדיאטנית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה רבה !!!

רגינה
    10/02/2010

ואני אוכלת כמעט מדי ערב גלידת קרימסמו... :-(
    למעט הגלידה, אני לא אוכלת דבר מהמוצרים שציינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו