מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטנית מתמחה בהריוןרגינה07/02/2010
שלום ,
יש לי הפניה ממכבי לתזונאית ואני לא יודעת איך למצוא מישהי שמתאימה...
יש לי 209 כולסטרול, אילו מאכלים יכולים לעזור לי להוריד את הכולסטרול? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ08/02/2010רצוי כי תקבעי פגישה אישית עם דיאטנית דרך מוקד תורים שתשב איתך פנים מול פנים ותסביר לך.
הדגש הוא לא רק על אילו מזונות לאכול אלא בעיקר על אילו מזונות לא לאכול שיעזרו בהורדת הכולסטרול. אני מזכירה לך שגם הכבד שלך מייצר כולסטרול ולכן הכולסטרול בדם אינו תלוי באופן בלעדי אך ורק בתזונה שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו מאכלים רצוי לא לאכול?
רגינה09/02/2010תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
נועה הופ10/02/2010על קצה המזלג. רצוי לא לאכול מזונות עם תכלוה גבוהה של כולסטרול המגיע אך ורק מהחי ולכן נמצא בגבינות שמנות, שומן בעלי חיים, בשרים שמנים, אברים פנימיים, לא לאכול מזונות עשירים בשומן רווי שנמצא גם בחי כגון שומן בעלי חיים, בשרים שמנים, חמאה, גבינות שמנות וגם מן הצומח מרגרינה וכל מה שמבוסס על מרגרינה כגון בורקסים, מלוואח, גחנון, מאפים על בצק עלים עוגות עוגיות, שוקולד, גלידות.
בכל מקרה רשימה זו אינה מחליפה את הייעוץ האישי שיינתן לך על ידי הדיאטנית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה רבה !!!
רגינה10/02/2010ואני אוכלת כמעט מדי ערב גלידת קרימסמו... :-(
למעט הגלידה, אני לא אוכלת דבר מהמוצרים שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)