תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה
    עינת
    16/02/2010

שמי מורן אני בשבוע 7 להריון גובה 1.50 שוקלת 75 קילו רצתי לדעת אם אני אוכלת נכון לשבוע שבו אני נמצאת כיון שאני יורדת בין 200 ל 400 גרם ביממה בבוקר אני אוכלת מעדן 3 אחוז עם 2 כפיות של זרעי פישתן בצהריים בסביבות 13:00 אני אוכלת כוס וחצי של אורז מלא עם עף וסלט שמורכב מחצי אבוקדו גמבה אדומה גמבה ירוקה וגזר בערב אני אוכלת חופן של כריות בחלב ראוי כי אינני אוכלת בערב ארוחה כבדה כיון שזה גורם לי לקוצר נשימה ופוגע לי בשינה רצופה אשמח לקבל תגובה בהקדם תודה והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה

רויטל בן שושן
    16/02/2010

מורן שלום,
    בשלב הזה של ההריון אין בהכרח עלייה במשקל אך השאלה היא מדוע את יורדת במשקל? האם הורדת בכמויות האוכל? האם יש בחילות, הקאות? האם הירידה הייתה גם לפני ההריון?
    בגדול, עדיף לאכול 5-6 ארוחות במשך היום כל 3-4 שעות מאשר רק 3 ארוחות- כך תוכלי גם לאכול ארוחות קטנות יותר שלא יגרמו לך לקוצר נשימה. ממליצה לך להגיע לדיאטנית על מנת לבחון את התפריט שלך מחדש ולהתאים את הקצב הרצוי במשקל להמשך ההריון.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו